Na overval gaat de deur van Arnhemse snackbar ’t Beumertje in avond op slot

VideoARNHEM - De deur van cafetaria ’t Beumertje op de Geitenkamp in Arnhem gaat om half tien ’s avonds op slot. ,,Alleen klanten van wie we het gezicht kunnen zien. laten we dan nog binnen”, zegt eigenaar Gerrit-Jan Beumer.

De maatregel van de snackbareigenaar is een reactie op de overval van een kleine twee maanden geleden. Toen kwamen twee gewapende mannen met een masker en een bivakmuts op de cafetaria aan de Zaslaan binnen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Schietpartij in Utrecht werpt schaduw over Arnhemse pensioenstaking: ‘Actie voeren zou heel ongepast zijn’
    PREMIUM
    video

    Schietpar­tij in Utrecht werpt schaduw over Arnhemse pensioen­sta­king: ‘Actie voeren zou heel ongepast zijn’

    ARNHEM - Arnhem had maandag de stakingshoofdstad van Oost-Nederland moeten worden. Het treinverkeer bij Arnhem Centraal lag vroeg in de ochtend al plat en voor het provinciehuis stond een grote bijeenkomst met 1.500 man gepland om actie te voeren voor een ‘goed pensioen’. Door een schietpartij in een tram in Utrecht met een vreselijke afloop waren de gedachten van veel stakers compleet ergens anders.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.