Connor Reichgelt, Iris Wissenburg en Marijn Diepenhorst (vlnr) bij de verlaten tiny houses in Meinerswijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Connor Reichgelt, Iris Wissenburg en Marijn Diepenhorst (vlnr) bij de verlaten tiny houses in Meinerswijk. © Rolf Hensel

Na twee jaar en negen maanden staan bewoners tiny houses (weer) op straat: ‘Dit is toch wel verdrietig’

ARNHEM - De bewoners van de zestien tiny houses in Meinerswijk hebben de sleutel ingeleverd. Na twee jaar en negen maanden is het gedaan met hun ‘paradijsje’ op de zuidelijke oever van de Rijn. 

17 reacties

 • Arie Koster

  2 maanden geleden
  Alleen rijken en asielzoekers krijgen in Nederland een huis. De rest mag ver(t)rekken. Ik sta al 10 jaar tussen plaats 3 en 7, maar kom nooit op 1. Er zijn altijd urgente gevallen die voorgaan
 • Gert Mans

  2 maanden geleden
  Sander Eijsink@: De PvdA en VVD zijn de mede oorzaak van de huidige ellende Toeslagen, participatie en woonmarkt, inkomens ongelijkheid. Met dank aan Samson en Kleinsma van de PvdA en dit zijn nog maar een paar voorbeelden.
 • Theo van Tuil

  2 maanden geleden
  Wat een land. Kijk hoeveel immigranten er de afgelopen jaren bij zijn gekomen (waarom, wie wil dat). Ik heb het dan niet over werkelijke asielzoekers en immigranten, die een toegevoegde waarde hebben voor de Nederlandse economie. Daarmee lijkt me de huidige woningnood aardig verklaard. En de Nederlandse jeugd stoppen we weg in luciferdoosjes.
 • patrick wijgman

  2 maanden geleden
  Joan Sas…..heeft voetbal nut ?, heeft muziek nut?. Wat een domme opmerking zeg , vrijwel niets in het leven heeft nut !.
 • joan sas

  2 maanden geleden
  Op Onderlangs stonden in 1947 noodwoningen/barakken voor bouwvakkers uit Letland die de staat kwamen helpen opbouwen. Ook aan Roermondsplein is veel ex-asfalt tussen het 'kunstwerk' grauwe golven ongebruikt. Dat [kunst]werk wordt opnieuw gebouwd waarvoor veel schaars aardgas zal worden verstookt. Dat kan beter wachten tot na de komende winters; of liever nog worden heroverwogen. NB: kunst heeft geen nut - dan ernaar kijken en een mening erover hebben - en die parkeerplaats is dan geen kunst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.