Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP

Naar de hoeren in de Spiekerstroat: ‘Ik bleef niet altijd buuten stoan!’

Column Remco KockNet op tijd plofte ik zaterdagnacht op een stoel in de stiltecoupé. Stil was het niet in de stiltecoupe. Achter mij zaten twee mannen. Vijftigers. Ze zagen er belachelijk uit, uitgedost in het oranje. De permanente lach op hun gezicht verraadde dronkenschap. Goedaardig. Nieuwsgierig vroeg ik waar ze geweest waren. Carnaval kwam nog, toch?

De man bij het raam had krullen en een Achterhoeks dialect. Hij zei: ,,We woaren bij het afschied van Raymond van Barneveld, in AFAS Live.” Naast hem zat een grijnzende grijsaard. ,,Veel te duur. 125 euro voor een koartje. 125 euro aan bier. We hadden beter naar de Wallen kunnen goan.”

Daarna, in koor: ,,One hundred and eighty!” De grijsaard: ,,We darten ook. Loatst nog een ONE HUNDRED AND EIGHTY gegooid.” De twee weer in koor: ,,One hundred and eighty!”

Quote

Ik pis bijna in mien boks!

Grijsaard in de trein
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.