Volledig scherm
PREMIUM
Onder meer de huurpenningen van Vitesse maken van GelreDome voor vastgoedbedrijf Nedstede 'een mooi, verhuurd object'. © ANP Pro Shots

Nedstede-topman Michael van de Kuit volgt Vitesse op de voet

ARNHEM - Zijn interesse lag meer bij Ajax. Maar sinds Nedstede Leisure Participaties uit Amsterdam een oogje heeft op stadion GelreDome in Arnhem volgt topman Michael van de Kuit de verrichtingen van hoofdbespeler Vitesse op de voet.

Quote

Ik volg tegenwoor­dig de transfers. Ik hoop dat het Vitesse goed gaat

Michael van de Kuit, Nedstede Leisure Participaties

Nedstede kwam in februari van dit jaar in beeld als mogelijke koper van GelreDome, dat al in de etalage staat sinds de toenmalige stadion-eigenaar Eurocommerce in maart 2013 failliet ging. Het vastgoedbedrijf meldde de transactie trots op de eigen website.

Dat bericht verdween weer snel toen bleek dat eigenaar Gelders Stadion/Spes Bona (een vehikel van Eurocommerce-schuldeiser Rabobank) betwist dat sprake is van een koopovereenkomst met Nedstede. Beide partijen zijn inmidddels verwikkeld in een rechtszaak.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.