Neefje van Michael Jackson in Stan&Co met eerbetoon aan zijn oom

VideoARNHEM - Taryll Jackson, neefje van Michael en voormalig lid van de band 3T, treedt op in Arnhem. De Amerikaanse zanger brengt op zondag 9 juni een ‘tribute’ aan zijn beroemde oom in Stan&Co aan het Willemsplein. 

Volledig scherm
De aankondiging van Stan&Live met Taryll Jackson. © Facebook

Ook Jennie Lena, Boris en DJ Irwan doen mee aan het concert dat tien jaar na het overlijden van de King of Pop zijn muziek wil eren.

Taryll is is de tweede en middelste zoon van Tito en Dee Dee Jackson. 3T, dat hij vormde met zijn broers Taj en Tito Joe, haalde halverwege de jaren negentig ook in Nederland de hitparades verschillende keren. Hun grootste hits waren ‘Anything’ (1996, video) en ‘I Need You’, een duet met oom Michael.

Hij begon na zijn periode in 3T een solocarrière en leverde verschillende ep's af. Jackson treedt zaterdag 8 juni op in de Melkweg in Amsterdam. 

Kaarten voor de tribute in Stan&Co zijn hier te reserveren. De zogenoemde ‘early bird’ kaarten voor het evenement zijn inmiddels uitverkocht. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.