Het Musiskwartier in Arnhem bij het begin van de verbouwing van de De Gruyterpassage.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Musiskwartier in Arnhem bij het begin van de verbouwing van de De Gruyterpassage. © Gerard Burgers

Negen winkels veranderen in één megawinkel in Arnhem: de grote vraag is nu wie erin gaat komen

Retail Bouw Nederland  is begonnen met de verbouwing van de De Gruyterpassage van het Musiskwartier in Arnhem. De passage met negen winkels moet veranderen in één grote winkel met een spraakmakend karakter, verspreid over twee verdiepingen van 2500 vierkante meter.

12 reacties

 • Regenboog Pie

  1 jaar geleden
  Ik denk toch een grote winkel met alle merken onder wen dak zoals je in antwerpen hebt en Duitsland grote overdekte winkel centrum met alle merken onder een dak soort v&d waar je echt merken kunt kopen zoals tommy hilfinger prada, timberland
 • Frans Appel

  1 jaar geleden
  Medikamente en Prijsmepper zijn trekpleisters. Een goeie zet om die daar te weren. NOT.
 • Gerben Maassen

  1 jaar geleden
  Ik hoop wel dat het een winkel wordt die al in elk groot dorp en elke stad in Nederland is. Je moet er niet aan denken dat je iets tegenkomt dat maar op één plek bestaat. Het liefst zie ik dat in elke straat en elke stad dezelfde winkels zijn, en dat ze ook van binnen allemaal exact hetzelfde zijn. Leve de eenheidsworst!
 • gejah nijman

  1 jaar geleden
  Nog meer rommelwinkels? H&M is nu niet bepaald een winkel waar ik iets koop. Er is geen tussenweg meer. Of design waar ik niet mee in huis loop. Of flutspul. Ik weet werkelijk niet waar ik nog wat kan kopen. Dan bedoel ik vlotte kleding voor 60+
 • Hans de Graaf

  1 jaar geleden
  Als de mensen die het centrum van Arnhem echt willen promoten, zouden ze eens moeten beginnen met de kwaliteit van het winkelaanbod te verhogen. Want de bovengenoemde ondernemingen zorgen er bij mij in ieder geval niet voor dat ik daarvoor naar het centrum zal reizen. Daar helpt geen opwaardering van het Musiskwartier aan.

In samenwerking met indebuurt Arnhem