Net geopende Foodhall Arnhem zucht onder eigen succes: ‘Ik ben half overspannen, nu al!’

VideoARNHEM - De net geopende Foodhall aan de Arnhemse Rijnkade zucht onder haar eigen succes.  Hoewel het officieel pas op 11 april opent, begon de horeca-gelegenheid drie weken geleden in stilte. Het grote publiek wist het onmiddellijk te vinden. Eigenaar Ivan Freij is met spoed op zoek naar extra mankracht om de grote toestroom te kunnen bolwerken. 

De Foodhall is als een overdekte markt, waar in iedere kraam een zelfstandig ondernemer eten verkoopt. Sushi, roti, Thais, burgers, vis, Italiaans, en aan vele andere smaken is gedacht.

Na de eerste week liet Freij al ‘buzzers’ aanrukken zodat klanten niet meer voor de kraam hoeven wachten.  

,,Maar aan de bar kunnen de wachttijden oplopen. Daarom zoek ik extra personeel. De combinatie van het opstarten van een onderneming en meteen succes is moeilijk. We zijn er natuurlijk blij mee, maar het is zwaarder dan gedacht.”

Volledig scherm
Ondernemers in Foodhall Arnhem. Met de klok mee: Yulun Cao en Jeffrey Bukker van The Sushi Bar, Jasmine Lutmer van Honey Backery,Renato van Leeuwen van Burgers en borrelplankjes en Mo Meggouh van The Mexican. © Erik van 't Hullenaar
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.