Netwerk van 500 criminelen actief rond Arnhem: poort naar keiharde onderwereld

met videoRond Arnhem bestaat een wisselend netwerk van bijna vijfhonderd actieve criminelen. Een kwart van hen kan bestempeld worden als ‘aanstormend crimineel talent’. Rond de 20 jaar oud maken zij, veelal met een opvallend gebrek aan empathie, bliksemsnel carrière in de georganiseerde drugsmisdaad.

34 reacties

 • bart verplak

  3 maanden geleden
  Pomp er met een smoesje nog een paar miljoentjes in. Foto van een lachende burgemeester erbij en je kunt er weer een poosje tegen.
 • Frank Verborg

  3 maanden geleden
  Nodig is niet iets nieuws ,Arnhem was toch die gemeente die het minste geld ter beschikking telde in zijn begroting voor veiligheid! En als je kijkt naar het huidige rechtssysteem met zijn rechters ( wereldvreemd met argument van straffen) krijg je deze criminaliteitscijfers
 • Wim Reijers

  3 maanden geleden
  Wat een belachelijke foto heeft de Gelderlander bij dit artikel geplaatst.
 • Peter Looyenga

  3 maanden geleden
  Sja, met de belachelijke rechtsgang in Nederland kan je hier gewoon op wachten. Ook gelezen? Man rijdt zonder rijbewijs, vlucht voor de politie, bedreigt zelfs mensen tijdens zjin vlucht en wordt uiteindelijk gepakt. Rechter besluit om hem niet te straffen voor de bedreigingen want... "hij deed dat om te ontsnappen, niet met de intentie om te bedreigen". De wereld op zijn kop! En de slachtoffers staan zoals gewoonlijk weer in de kou.
 • Frank de Jager

  3 maanden geleden
  Van Kuijk klopt niet. Overal straffen hoger. En in US hebben ze niks te verliezen. Dit is dweilen met de kraan open. Gewoon hoger straffen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem