In het voorjaar werd er ook al een alcoholverbod afgekondigd in het Arnhemse Sonsbeekpark.
Volledig scherm
In het voorjaar werd er ook al een alcoholverbod afgekondigd in het Arnhemse Sonsbeekpark. © Rolf Hensel

Nieuw alcoholverbod en nachtelijke sluiting moeten feesten en overlast in Park Sonsbeek voorkomen

ARNHEM - Het is met onmiddellijke ingang verboden alcohol te nuttigen in Park Sonsbeek in Arnhem. Het park gaat bovendien ’s nachts op slot. Dat besluit heeft Arnhems burgemeester Ahmed Marcouch genomen naar aanleiding van de grote feesten die de afgelopen weken in het park zijn gehouden. 

12 reacties

 • ben jansen

  1 jaar geleden
  Een Burgemeester die liegt en bedriegt om de schuld bij burgers en jongeren neer te leggen. Dat is geen goed voorbeeld maar meer iemand die de dictatuur aanhangt. En het op alcohol gooien is zijn geloofsafkomst die hem in de weg zit.
 • Frits Van der Velden

  1 jaar geleden
  Leuke actie voor de goodwill maar onze burgervader heeft toch niet de illusie dat de jongeren nu thuis blijven. Juist nu krijg je een verspreiding van groepen jongeren in andere parken en locatie net uit het zicht. Verplaatsen van het probleem dat daardoor helemaal niet meer te handhaven en controleren is. Niet slim dus
 • Michel M

  1 jaar geleden
  Dat is dan weer jammer. Dat je "achtertuin" verpest wordt door een stel losgeslagen jongeren die niet tegen een glaasje kunnen. Normaal pakken we daar samen met vrienden op het gras tot een uur of 10/11 glas wijn en en biertje en lopen weer naar huis, dat alcohol verbod kan best ook vanaf 23:00. Met dank aan en stel losgeslagen relkuikens die vaak niet eens uit Arnhem komen. We kunnen niet handhaven dus park dicht en we laten er en paar verboden op los is ook asociaal naar de buurt aldaar.
 • Wily Van Haren

  1 jaar geleden
  Wat de opgehemelde burgervader doet is het probleem verplaatsen zoals wel vaker...
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Rodica Mihut. De jongeren zullen andere plek vinden. Jammer dat de jonge mensen overal de schuld krijgen en dit zorgt voor verdeeldheid in de samenleving, mensen zijn door lock Douwn erg prikkelbaar en klagen over alles. Zo snel iedereen die en prik wil en prik geven en moet daarna stoppen met dit soort maatregelen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem