Impressie van kantorenconcept Journey Offices & Spaces in voormalige pand van V&D en Topshelf in Arnhem. Rechts de ‘juice- en fruitbar’.
Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van kantorenconcept Journey Offices & Spaces in voormalige pand van V&D en Topshelf in Arnhem. Rechts de ‘juice- en fruitbar’. © UTOO

Nieuw kantoorconcept en outlet TK Maxx in voormalige V&D-pand Arnhem

ARNHEM - Het voormalige pand van V&D en Topshelf in de Arnhemse binnenstad heeft een nieuwe eigenaar. De verdiepingen worden kantoorruimte, outletketen TK Maxx vestigt zich met een winkel op de begane grond.

9 reacties

 • DrSteen

  2 jaar geleden
  Mooie oplossing door ondernemende belegger met visie.
 • Laura

  2 jaar geleden
  Van de 3.000m2 vindt ik knap, dan gaat dus la place helemaal weg!..
 • Marco Smeenk

  2 jaar geleden
  Lezen gaat me prima af Billie84. Heb ook nergens gemeld dat ik denk dat TK Maxx het gehele pand in beslag gaat nemen. Vraag me alleen af òf Arnhem behoefte heeft aan nòg een outlet, c.q. discountformule a la Primark. Dat het pand eindelijk ingevuld gaat worden, vind ik alleen maar positief. Het is trouwens HET pand, maar dat terzijde.
 • Billie84

  2 jaar geleden
  Even de site van TK Maxx bekeken, maar er staat geen winkel in Arnhem. In de oude Sting zit wel een uitverkoopwinkel maar dat is geen officiële TK Maxx.
 • Franck

  2 jaar geleden
  Tk maxx verhuist dus, die zitten nu in het voormalig pand vd sting. Is wel echt outlet-outlet spul, dan is primark spul nog luxe vergeleken met de spullen van tk maxx.De luxe kantoormarkt sector, lag juist in Arnhem enorm op zn gat...benieuwd of deze invulling van dit pand zal gaan lopen. Iig succes heren. 
 1. Vitesse in mineur naar de bekerfinale: ADO blijkt met ‘mislukte spruitjesvoetbal’ toch de gevreesde struikelwedstrijd
  PREMIUM
  2

  Vitesse in mineur naar de bekerfina­le: ADO blijkt met ‘mislukte spruitjes­voet­bal’ toch de gevreesde struikel­wed­strijd

  ARNHEM - De blik kan op De Kuip. Op de Dennenappel. Maar Vitesse zet in mineur de jacht in op de KNVB-beker. Na een totaal onnodig en vooral ook dramatisch gelijkspel (0-0) tegen de armetierige hekkensluiter ADO Den Haag staan de Europese ambities in competitieverband weer zwaar onder druk. De Arnhemse club heeft een reddingsboei uitgegooid naar achtervolger Feyenoord.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Emile Roemer: 'Liever op het terras dan een krat bier in het park'
  Play

  Emile Roemer: 'Liever op het terras dan een krat bier in het park'

 2. Arie mag als test vakantie vieren in Griekenland: 'Ik heb het echt gemist'
  Play

  Arie mag als test vakantie vieren in Grieken­land: 'Ik heb het echt gemist'

Arnhem e.o.