Loes Nierop (l), hond Ayla (m) en Hubert Slings (r) op de plaats van de voormalige fietsenstalling bij het portiersgebouw van Enka aan de Beeldhouwerstraat in Arnhem. In het kader van de metamorfose van het voormalige fabrieksterrein willen de bewoners van de wijk Plattenburg het gebouwtje revitaliseren.
Volledig scherm
PREMIUM
Loes Nierop (l), hond Ayla (m) en Hubert Slings (r) op de plaats van de voormalige fietsenstalling bij het portiersgebouw van Enka aan de Beeldhouwerstraat in Arnhem. In het kader van de metamorfose van het voormalige fabrieksterrein willen de bewoners van de wijk Plattenburg het gebouwtje revitaliseren. © Gerard Burgers

Nieuw leven voor voormalig portiersgebouw Enka in Arnhem

ARNHEM - Bewoners van de Arnhemse wijk Plattenburg maken zich sterk voor een nieuw leven voor het voormalige portiersgebouw van de Enka.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.