Volledig scherm
Het Rembrandt Theater aan het Velperplein in Arnhem. © Gerard Burgers

Nieuwe bioscoop in Rembrandt Theater Arnhem

ARNHEM - De bioscoop in het Rembrandt Theater aan het Velperplein in Arnhem gaat midden december weer open. Pim Hermeling, eigenaar van filmdistributiebedrijf September Film, is de nieuwe exploitant. Rembrandt sloot vorige week zondag omdat Pathé op 20 oktober een nieuwe megabioscoop opent bij het station.

Hermeling wil in Rembrandt kwaliteitsfilms gaan vertonen. Hij denkt de concurrentie met filmtheater Focus aan te kunnen. De zalen van Rembrandt zullen niet veel veranderen. De sfeer gaat wel verschillen, zo moet het mogelijk worden "een goed glas wijn te drinken en om te dineren."

Blij
Haig Balian van eigenaar Minerva is ook blij."Ik denk ook dat er ruimte is voor meer kwaliteitsfilms. Pim weet hoe je een dergelijke bioscoop moet exploiteren. We zijn blij dat we met hem tot overeenstemming zijn gekomen, het zou niet goed zijn geweest als zo’n mooi pand lang leeg staat.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.