De Arnhemse kok Estée Strooker in haar restaurant 't Amusement. Foto: Rolf Hensel.
Volledig scherm
De Arnhemse kok Estée Strooker in haar restaurant 't Amusement. Foto: Rolf Hensel. © ROLF HENSEL

Nieuwe Franse tapasbar in Arnhem met een vleugje Estée Strooker

ARNHEM - De bekende Arnhemse kok Estée Strooker heeft deze week de intieme Franse tapasbar Petit Vieux Paris geopend aan de Klarestraat in Arnhem. Ze heeft de zaak overgenomen van haar oom en er, zoals ze het omschrijft, 'een vleugje Estée over gedaan'.

10 reacties

 • Walter Jansen

  3 jaar geleden
  Geweldig lekkere hapjes, goede wijn en prettig geprijsd. De chef is erg geïnteresseerd in de gasten en hun mening en hij kookt met ziel en zaligheid. Wat ons betreft kan je hier een volledig diner samenstellen.Wij bleven lekker hangen. Goed ingeschat Estée. 
 • KNijmegenaar

  3 jaar geleden
  Bij deze wens ik haar wederom veel succes met dit zaakje. En om de nodige reargeerders tegemoet te komen doet ze er verstandig aan om een aparte kaart met vinaigre te voeren.
 • KNijmegenaar

  3 jaar geleden
  De krant heeft het over tapasbar. Waarschijnlijk omdat men niet zo 1-2-3 een Frans woord heeft voor een Frans equivalent. En ik ken genoeg kleine Franse gerechtjes die eenzelfde functie als Spaanse tapas vervullen. Wellicht was het beter geweest om het over een hapjesbar te hebben bijvoorbeeld.
 • Theo

  3 jaar geleden
  Dat was ook mijn reactie. Niks mis met fusion, maar deze samentrekking is een klap in het gezicht van twee mooie eetculturen.
 • Pjotter

  3 jaar geleden
  Laat deze dame zich maar niet overeten

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.