Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Nieuwe leiding bij Van der Valk Arnhem

ARNHEM - Lotte van der Valk en haar echtgenoot Wouter ’t Hooft hebben de teugels bij Van der Valk Hotel Arnhem in handen gekregen. Vorige maand namen ze het roer over van het hotel aan de Amsterdamseweg, vlakbij Papendal.

Samen met Bart van der Valk vormen zij het nieuwe management en volgen zij Anne van der Valk en Folkert Deenik op, die in Van der Valk Hotel De Bilt-Utrecht de scepter gaan zwaaien. 

Koffiepleinen

De nieuwe Arnhemse leiding opent begin september de in het souterrain gecreëerde ‘Bar-brasserie West-End’ en koffiepleinen op de eerste en tweede etage van het hotel. 

Het hotelechtpaar is recentelijk begonnen met het produceren van zijn eigen honing. Naast het hotel zijn bijenvolkeren gevestigd. Het weiland aan de overkant van het hotel zou in de toekomst voor de teelt van eigen groenten moeten dienen. 

Het hotel beschikt onder meer over honderd kamers, een restaurant, bar, terras, wellness, fitness en tien multifunctionele (vergader)zalen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.