Volledig scherm
Jordy Dijkshoorn (links), John van Beek en Giorgi Kuiper (rechts) vormen samen de Rottrerdamse hiphopgroep De Likt. © PR

Nieuwe namen Luxor Love

ARNHEM - De Rotterdamse hiphopformatie De Likt treedt op tijdens Luxor Love, het 26 uur durende tiende verjaardagsfeest van Luxor Live, op 8 en 9 september. Dat maakt het Arnhemse poppodium woensdag bekend, samen met nog een trits andere bandnamen.

Ook Suzan & Freek, Canshaker Pi, Pink Oculus, Steffen Morrison, Fata Boom, Speciaal Onderwijs, Floor Kraayvanger, Mitch Rivers, Vera Bonn, Rogier Pilgrim, Ayesha, Paracetamøl en De Materie zetten het tiende verjaardagsfeest van Luxor Live luister bij.

Nieuwe namen

Eerder werd al het danceprogramma van Luxor Love gepubliceerd. De line-up van het festival is overigens nog niet compleet. Luxor Live belooft half augustus met nieuwe namen te komen voor Luxor Love.

Kaarten gaan tien euro kosten en zijn alleen aan de deur te koop. Er worden geen tickets in de voorverkoop aangeboden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.