Volledig scherm
Arnhemse ouderen aan boord van de Nijmeegse pannenkoekenboot. © PR

Nijmeegs jubileumcadeau voor Arnhemse ouderen

ARNHEM - Je bent een Arnhemmer van een eeuw oud en je wil andere ouderen trakteren, hoe doe je dat? Antwoord: met een uitstapje in Nijmegen.

Ter ere van het 100-jarig bestaan van Hotel Haarhuis, tegenover station Arnhem Centraal, gingen dinsdag ruim 140 Arnhemse ouderen op stap met de Pannenkoekenboot in Nijmegen. 

Jubileumtaart en high tea

Het hotel vierde het jubileum vorig jaar. Toen verraste het achttien leeftijdgenoten ook al met een jubileumtaart en een high tea. Onder de andere evenementen die ter gelegenheid van het jubileum werden georganiseerd, was ook een gala waarbij  een geldbedrag werd opgehaald voor een goed doel.

Een deel van dat geld werd aan de Stichting Welzijn Ouderen Arnhem (SWOA) geschonken. Die kon er een leuke dag mee organiseren voor Arnhemse ouderen die er zelfstandig niet meer op uit kunnen.

Koffie met gebak

Het tripje begon dinsdagochtend met koffie of thee met gebak in het hotel. Daarna reed het gezelschap in drie touringcars naar de Waalkade in Nijmegen. 

Daar voer de Pannenkoekenboot uit voor een rondvaart van anderhalf uur en kregen de passagiers ook pannenkoeken geserveerd.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jan Markink en GroenLinkser moeten Arnhemse bestuurscrisis oplossen

    Jan Markink en GroenLink­ser moeten Arnhemse bestuurs­cri­sis oplossen

    ARNHEM - Er wordt toch een poging gedaan de crisis in het Arnhemse college van burgemeester en wethouders op te lossen. Dat is de uitkomst van het debat dat de gemeenteraad van Arnhem woensdagmiddag en -avond heeft gevoerd over de bestuurscrisis. De raad nam met 19 tegen 20 stemmen een motie van de VVD aan waarin is vastgelegd dat Gelders gedeputeerde Jan Markink en een nader te bepalen GroenLinkser een eerste verkenning gaan uitvoeren tot een oplossing.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.