Restaurant De Steenen Tafel in Arnhem voor de coronacrisis.
Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant De Steenen Tafel in Arnhem voor de coronacrisis. © Marc Pluim

Nijmegen heeft wel een Michelinster, Arnhem nog steeds niet: ‘Overleven is nu belangrijker’

ARNHEM - En weer wordt Arnhem overgeslagen bij het uitdelen van Michelin-sterren. Zelfs Nijmegen heeft nu een restaurant met een ster, De Nieuwe Winkel. Natuurlijk zouden de chef-koks hier wel een ster willen. ,,Maar wij zetten hier niet alles op alles voor een ster. In deze tijd moet je vooral zorgen dat je overleeft’’, zegt chef-kok Janno Cornelissen van De Steenen Tafel. 

6 reacties

 • P Van de Kaa

  6 maanden geleden
  En daar gaan we weer...Nijmegen versus Arnhem. Waarom Gelderlander? Wat is de toegevoegde waarde om ook hier een vete van te maken? Arnhemmers liggen echt niet wakker van een michelinster meer of minder of niet. Die heb je niet nodig om lekker te kunnen eten. Want dat kan je ook in Arnhem, genieten van fantastisch lekker eten. Emile van der Staak van De Nieuwe Winkel, gefeliciteerd met jullie michelinster!
 • Rubbere Robbie

  7 maanden geleden
  WAAROM GLD krant mag inkopen dit artikel wel reageren en op andere niet. Wie bepaalt dat?? Dit noemen we toch censuur. Ik heb een abonnement.
 • Harm Hillevreugd

  7 maanden geleden
  Wij Arnhemmers hebben Vitesse dat op het hoogste niveau voetbalt en ook vaak Europees speelt. Nijmegen heeft het armzalige NEC. Die Michelin sterren zijn alleen maar voor de elite die dat kunnen betalen en heeft geen enkele meerwaarde voor een stad.
 • A.N.M. (A3) ten Harkel

  7 maanden geleden
  Deze sterren stellen op dit moment niets voor. Nu is het voor bedrijven van een kwestie van overleven.
 • Nel Arends

  7 maanden geleden
  Waarom, ik wist niet dat het een wedstrijd was tussen Arnhem en Nijmegen????. Zo brenger jullie het.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.