Noa (16) uit Arnhem wil niet meer leven en krijgt stortvloed aan ‘lieve reacties’

VideoARNHEM - ‘Bizar veel’ reacties kreeg Noa uit Arnhem (16) nadat ze in De Gelderlander haar verhaal deed. Ze heeft geen leven en wíl niet meer leven. ,,Heel lief”, vindt ze de aandacht. Maar helpt het haar? ,,Nee, dat niet.” 

De telefoon staat al het hele weekend roodgloeiend in huize Pothoven in Arnhem-Zuid. ,,De telefoon ontplofte”, zegt Noa’s moeder Lisette. Talloze mensen willen het Arnhemse meisje een hart onder de riem steken. Op de site van de krant, via Instagram, en via de telefoon.

,,Bizar”, noemt Noa zelf de ‘honderden, misschien wel duizenden reacties’ die ze krijgt na het doen van haar verhaal, dat ze ook optekende in haar recent verschenen boek ‘Winnen of leren -  Op jonge leeftijd (over)leven met PTSS, depressiviteit, anorexia en zelfbeschadiging’.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.