Noa (16) uit Arnhem wil niet meer leven en krijgt stortvloed aan ‘lieve reacties’

VideoARNHEM - ‘Bizar veel’ reacties kreeg Noa uit Arnhem (16) nadat ze in De Gelderlander haar verhaal deed. Ze heeft geen leven en wíl niet meer leven. ,,Heel lief”, vindt ze de aandacht. Maar helpt het haar? ,,Nee, dat niet.” 

4 reacties

 • PureContrast

  2 jaar geleden
  Elektro schok "therapie" leidt enkel tot hersenschade, niet doen. Ook ik wens je enkel het goede en een knuffel. Ik hoop dat je gelukkig wordt. 
 • piece

  2 jaar geleden
  Nou als u het artikel goed leest wil zij niet verder met leven, het spijt me maar als zij daar in berust gun ik haar een waardig einde. Dat is moet mogelijk zijn, ze heeft gevochten gestreden veel leed ondergaan dan is dat wat ik haar gun, rust, eeuwige rust en uitvliegen.
 • Wim

  2 jaar geleden
  Als Rutte en co iets moeten oppakken is het de versnipperde en ineffectieve zorg. Het is te vaak erbarmelijk. Helemaal uit het perspectief van de mens met zorgvraag, een handicap of reeds nare beperking, trauma heeft. De teller moet naar 0 (nul): geen instroom meer van beschadigde mensen door onze maatschappij of om medische redenen. Als we naar Mars willen, zullen we eerst dit moeten oplossen. Het kan!
 • H van Ooijen

  2 jaar geleden
  Ik hoop écht dat het goed met haar zal gaan!!
 1. Vitesse in mineur naar de bekerfinale: ADO blijkt met ‘mislukte spruitjesvoetbal’ toch de gevreesde struikelwedstrijd
  PREMIUM
  2

  Vitesse in mineur naar de bekerfina­le: ADO blijkt met ‘mislukte spruitjes­voet­bal’ toch de gevreesde struikel­wed­strijd

  ARNHEM - De blik kan op De Kuip. Op de Dennenappel. Maar Vitesse zet in mineur de jacht in op de KNVB-beker. Na een totaal onnodig en vooral ook dramatisch gelijkspel (0-0) tegen de armetierige hekkensluiter ADO Den Haag staan de Europese ambities in competitieverband weer zwaar onder druk. De Arnhemse club heeft een reddingsboei uitgegooid naar achtervolger Feyenoord.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Weer naar de dierentuin maar wel met een negatieve coronatest
  Play

  Weer naar de dierentuin maar wel met een negatieve coronatest

 2. Mark moet na zijn huis ook zijn dumpzaak verkopen: 'Spaarpotje is leeg'
  Play

  Mark moet na zijn huis ook zijn dumpzaak verkopen: 'Spaarpotje is leeg'

Arnhem e.o.