Volledig scherm
Snollebollekes op het podium in Arnhem tijdens een van de twee uitverkochte concerten eind maart 2019. © Rolf Hensel

‘Nondeju! Da ging snel!’ Eerste show Snollebollekes in GelreDome 2020 al uitverkocht

VideoDe kaartverkoop voor de twee concerten die Snollebollekes eind maart 2020 in GelreDome geeft, gaat supersnel. De tickets gingen zaterdagochtend om 11.00 uur in de voorverkoop. Rond het middaguur was de eerste show al uitverkocht.

Voor zaterdag 28 maart 2020 zijn geen tickets meer verkrijgbaar. Van de beschikbare kaarten voor de show op vrijdag 27 maart is meer dan 80 procent al weg, meldt organisator David Brons van Matrixx Events uit Nijmegen. ‘Nondeju! Da ging snel!’, schrijft Snollebollekes op Facebook.

De Brabantse act heeft er net (eind maart) twee uitverkochte shows op zitten. Het leverde Snollebollekes een tegel op in de Walk of Fame bij de hoofdingang van GelreDome. Vrijwel direct na de twee volgepakte concerten werden de twee avonden in 2020 aangekondigd.

Overigens is Snollebollekes de komende tijd op meer plaatsen in de regio te zien, zoals tijdens Het Foute Oranjefeest op Koningsdag in Arnhem, het Feestbeesten Festival (11 mei in Arnhem) en tijdens het Pleinfeest in Herveld op 15 juni.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.