Volledig scherm
Snollebollekes op het podium in Arnhem tijdens een van de twee uitverkochte concerten eind maart 2019. © Rolf Hensel

‘Nondeju! Da ging snel!’ Eerste show Snollebollekes in GelreDome 2020 al uitverkocht

VideoDe kaartverkoop voor de twee concerten die Snollebollekes eind maart 2020 in GelreDome geeft, gaat supersnel. De tickets gingen zaterdagochtend om 11.00 uur in de voorverkoop. Rond het middaguur was de eerste show al uitverkocht.

Voor zaterdag 28 maart 2020 zijn geen tickets meer verkrijgbaar. Van de beschikbare kaarten voor de show op vrijdag 27 maart is meer dan 80 procent al weg, meldt organisator David Brons van Matrixx Events uit Nijmegen. ‘Nondeju! Da ging snel!’, schrijft Snollebollekes op Facebook.

De Brabantse act heeft er net (eind maart) twee uitverkochte shows op zitten. Het leverde Snollebollekes een tegel op in de Walk of Fame bij de hoofdingang van GelreDome. Vrijwel direct na de twee volgepakte concerten werden de twee avonden in 2020 aangekondigd.

Overigens is Snollebollekes de komende tijd op meer plaatsen in de regio te zien, zoals tijdens Het Foute Oranjefeest op Koningsdag in Arnhem, het Feestbeesten Festival (11 mei in Arnhem) en tijdens het Pleinfeest in Herveld op 15 juni.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
 1. Eusebiuskerk zet zich schrap voor de drilboren: ‘Het lijkt wel oorlog hier’
  PREMIUM
  VIDEO

  Eusebius­kerk zet zich schrap voor de drilboren: ‘Het lijkt wel oorlog hier’

  ARNHEM - De Eusebiuskerk van Arnhem is dezer dagen het strijdtoneel van drilboren. ,,Het lijkt wel oorlog hier”, lachen de mensen die de grootscheepse restauratie van de kerk in gang hebben gezet vol ontzag. Het eerste gat voor de toekomstige ingang aan de zuidzijde op de Markt is al uitgehakt. Volgende week volgt de tweede gat voor de nieuwe ingang aan de noordzijde, tegenover restaurant Arnhems Meisje.
 2. ‘Marcel van Roosmalen is meer humorist dan journalist en juist daarom lees ik hem graag’
  PREMIUM
  COLUMN

  ‘Marcel van Roosmalen is meer humorist dan journalist en juist daarom lees ik hem graag’

  Tegenwoordig wordt er veel gevochten. Niet op straat, maar op social media. Niet met de vuisten, maar met woorden en emoticons. Gestreden wordt er tegen de beeldvorming. Friezen zijn geen racisten, Forummers geen nazi’s, islamieten geen terroristen, homo’s geen vrouwen in mannenlijven. ,,Mensen moeten stoppen mij in een hokje te stoppen”, hoorde ik iemand hokjesstoppers in een hokje stoppen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.