De kappers willen weer open en doen daarom donderdag hun lampen aan tussen 18.00 en 20.00 uur.
Volledig scherm
PREMIUM
De kappers willen weer open en doen daarom donderdag hun lampen aan tussen 18.00 en 20.00 uur. © Thinkstock

Noodlijdende kappers komen in actie voor heropening en extra noodsteun: ‘Soms denk ik: waarvoor kom ik uit bed?’

ARNHEM/ BOXMEER / ZETTEN - Kappers in de regio die door de lockdown al weken geen klanten kunnen knippen, zijn het zat. Ze doen donderdag tussen 18.00 en 20.00 uur de lichten van hun gesloten zaak aan om aandacht te vragen voor een snelle heropening én meer noodsteun.

12 reacties

 • Joost Krechting

  5 maanden geleden
  Kappers mogen niet open, maar in jouw thuissituatie mag je wel 1 gast per dag ontvangen en laat die nu net een schaar bij zich hebben. Daarmee help je de man / vrouw met de schaar aan inkomsten als ondernemer, je helpt de overheid want degene hoeft straks niet failliet te gaan en aan te kloppen voor WW en je helpt je eigen kapsel. Ik zie alleen maar win - win. Een tandarts werkt van voren face to face en is een groter gevaar voor besmetting ondanks alle goede voorzorg dan de kapper
 • Carel van ‘t Zand

  5 maanden geleden
  Dit wereldvreemde kabinet ontneemt mensen niet alleen het broodnodige menselijk contact maar ook nog eens hun waardigheid. En zelf lopen al die prominenten er geknipt en gestyled bij als ze op tv hun angstpolitiek komen spuien. Dit is gewoon onacceptabel. Gooi open die boel. Wie bang is blijft maar achter de geraniums.
 • Harry Bos

  5 maanden geleden
  Heb 't steeds raar gevonden dat kapsalons dicht moesten. Het is denk ik de branche die het v.w.b. de aanpassingen zoals die moeten zijn vanwege Corona het het best voor elkaar hebben. En als je dan ziet dat bijv. een slijterij (eerste levensbehoefte?) en nog een aantal van deze niet noodzakelijke winkels, wel gewoon open mag zijn, dan snap ik dat je het nu helemaal beu bent.
 • wilma beek

  5 maanden geleden
  Kappers moeten veel meer thuis werken.
 • Arie van den Berg

  5 maanden geleden
  Als je normaal gesproken eens in de zes weken naar de kapper gaat en nu twee knipbeurten niet geweest bent geef de kapper dan bijvoorbeeld 75 euro in plaats van 25 euro om te overleven

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.