Volledig scherm
Op de A50 bij Ewijk liep het vast. © ANWB

Ochtend vol files op A50 door ongelukken

UPDATEARNHEM - De lange file die deze dinsdagochtend op de A50 van Arnhem naar Apeldoorn ontstond door een botsing van drie auto's is grotendeels opgelost. Die file zorgde op het toppunt voor meer dan 110 minuten oponthoud. Rond 8.30 uur stond in Nederland nog steeds bijna 800 kilometer file. Het verkeer op de A50 bij knooppunt Ewijk liep flink wat vertraging op.

Rond 6.30 uur kwam er een melding van een ongeval op de A50 binnen bij de hulpdiensten. Drie auto’s waren door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing gekomen waarna er één in de middengeleider terecht kwam. De inzittende van deze auto is door ambulance personeel nagekeken maar het is onduidelijk of de man naar het ziekenhuis is gebracht. De andere auto’s raakte minder beschadigd maar zullen ook afgesleept moeten worden.

Door het ongeval stond het verkeer op de A12 naar de A50 ook vast waardoor automobilisten probeerden via de Apeldoornseweg de A50 te bereiken.

Volledig scherm
Een van de wagens raakte bij het ongeluk in de vangrail langs de A50. © Jean-Marc Regelink/Persbureau Heitink

Ook ongeval op A12

Op de A12 van Arnhem naar Den Haag stond ook een lange file. Het verkeer reed langzaam tussen Driebergen en knooppunt Oudenrijn. Dat kwam door een ongeluk waarbij 5 auto’s betrokken raakten. Daardoor was de rijbaan dicht. Het verkeer kon er alleen via de vluchtstrook langs. 

Volledig scherm
. © .
  1. ‘Mijn vrienden komen hier niet meer’. Schoonmaak gewenst in getto Geitenkamp
    PREMIUM

    ‘Mijn vrienden komen hier niet meer’. Schoonmaak gewenst in getto Geitenkamp

    ARNHEM - Astrid Kersten heeft het wel gehad, na veertien jaar Geitenkamp. Ze wil zo snel mogelijk verhuizen van de bult. ,,Ik heb een buurvrouw gehad die een jachtgeweer op me richtte. Kerels die mijn huis binnendringen omdat ze denken dat ik als vrouw alleen een neukebol ben. Op straat ontmoet ik hondsbrutale kinderen die me een grote bek geven. Kankerwijf! Mijn eigen kleinkinderen durven hier niet meer te komen.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.