Volledig scherm
Oliver Meyer © Rens Plaschek

Oliver fietst zijn hoofd leeg

MENSEN IN ARNHEMARNHEM - Dat een Duitser het Waddeneiland Texel bezoekt, zal geen Nederlander verrassen. Dat Oliver Meyer (56) zijn vrouw daarvandaan met de auto naar huis in Düsseldorf laat gaan en dat hij zelf met zoon Ben (15) de sportfiets pakt om via Arnhem huiswaarts te keren, is wel bijzonder. 

,,Wij houden van fietsen'', luidt de simpele verklaring. ,,Vorig jaar zijn we van Canada naar Wyoming in de VS gefietst, door de Rocky Mountains, 1500 kilometer lang, met 12.000 hoogtemeters. Dat kom je in Nederland niet tegen.'' 

Thuis heeft Meyer ook nog een carbonfiets staan, om met fietsvrienden zijn snelheid op peil te houden. Vooral maakt de advocaat het hoofd leeg op zijn rijwiel. ,,Daar heb je geen smartphone en ontvang je geen e-mails.''

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Vloek op 100.000 euro-toernooi Boy Boy Martin
    PREMIUM

    Vloek op 100.000 eu­ro-toer­nooi Boy Boy Martin

    ARNHEM - Er lijkt een vloek te rusten op het Final 8-kickbokstoernooi waar Boy Boy Martin zaterdag in Almere zou knokken om de hoofdprijs van 100.000 euro. In eerste instantie was de Arnhemse kickbokser niet gekwalificeerd voor het toernooi, toen toch wel, toen werd de oorspronkelijke datum 13 mei veranderd in komende zaterdag. En nu heeft Martin in de laatste week moeten afhaken met een geblesseerde schouder. Daarmee is zijn kans op het grote geldbedrag en de titel van de World Fighting League (WFL) verkeken.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.