Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Thinkstock

OM wil Arnhemmer die ex sloeg en niet betaalde bij tankstation in inrichting

ARNHEM/ NIJMEGEN - De officier van justitie eiste dinsdag twee jaar detentie in een inrichting voor stelselmatige daders tegen een 44-jarige Arnhemmer. Hij wordt onder andere verdacht van mishandeling van zijn ex-partner en wegrijden zonder betalen bij een tankstation in Nijmegen en het daarbij in gevaar brengen van een agent, die hem staande wilde houden.

De verdachte was het voor een groot deel eens met de eis. De Arnhemmer heeft een lang strafblad en gaf aan 'een nieuwe start' te willen maken en daarom open te staan voor langdurige behandeling. Hij zit al vijf maanden in voorlopige hechtenis en zijn advocaat vroeg de officier dit van de eis af te halen, maar die wilde daar niet aan meewerken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Arnhemse zorgboerderij Hoeve Klein Mariëndaal luidt de noodklok

    Arnhemse zorgboerde­rij Hoeve Klein Mariëndaal luidt de noodklok

    ARNHEM - Zorgboerderij en theeschenkerij Hoeve Klein Mariëndaal in Arnhem heeft bij de Arnhemse politiek aan de bel getrokken over de kwetsbare mensen die bij haar actief zijn. Volgens coördinator Jan Hassink worden zijn zorgboerderij en zes andere kleine projecten door nieuw gemeentebeleid opgejaagd. Cliënten zouden zich moeten ontwikkelen, maar zijn daartoe niet of nauwelijks in staat. Tot die groep van zes horen ook zorgboerderij De Kroon in Arnhem-Zuid en stichting ’t Broek Omhoog.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.