Park Sonsbeek, ter hoogste van Stadsvilla Sonsbeek: ongekend populair als plek van ontspanning en vertier in coronatijd, tot in de kleine uurtjes.
Volledig scherm
PREMIUM
Park Sonsbeek, ter hoogste van Stadsvilla Sonsbeek: ongekend populair als plek van ontspanning en vertier in coronatijd, tot in de kleine uurtjes. © Rolf Hensel

Omwonenden Sonsbeek dringen aan
op actie tegen nachtfeesten in de zomer

ARNHEM - Omwonenden van park Sonsbeek in Arnhem dringen aan op maatregelen tegen nachtfeesten in de zomer. Herhaling van de overlast in de afgelopen maanden moet zo voorkomen worden.

6 reacties

 • patrick wijgman

  5 maanden geleden
  ...je kan niet meer rustig zitten in Sonsbeek, tis idd overgenomen door vreselijk vervelende jongeren . Puur aso gedrag met idd mega boxen...en dan hebben we het nog niet eens over de zooi die ze achter laten. En zeg er maar niets van want daar komt ruzie van. Maar de boa's zijn liever bezig met parkeerboetes uitschrijven in nette veilige wijken .
 • Joris Goedbloed

  5 maanden geleden
  En maar klagen...Sonsbeek is een prachtig openbaar park dag en nacht. Het inspireert mensen jong en oud en brengt posititief maatschappelijk samen zijn. Omwonenden die daar moeite mee hebben zijn meer dan rijk genoeg om te verhuizen...Dus doe je ding...Bel een makelaar...!
 • Albert van der Broek

  5 maanden geleden
  Tja, dat is dan het einde van park Sonsbeek zoals we het kenden. Dit heeft niets meer met Corona te maken. Het petjes-tuig gaat dit niet meer afstaan. De verpaupering is niet meer tegen te houden.
 • Els Weber-van Dreuten

  5 maanden geleden
  Opvoeden is een kunst die blijkbaar veel mensen niet bezitten. wat je mee neemt kun je toch ook mee terug nemen, dat leerden wij vroeger. Of het zijn gewoon asocialen die denken dat een ander de rotzooi wel zal opruimen. Misschien hier ook wat meer BOA's inzetten???
 • bart verplak

  5 maanden geleden
  Muziekfeesten. Lawaaierige manier van vuilstorten.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.