Omwonenden van voormalig ING-kantoor in Arnhem zijn regen van piepschuim, stof en glaswol beu

VIDEOARNHEM - Omwonenden van het voormalige ING-kantoor aan de Velperweg in Arnhem maken zich zorgen over de rotzooi die bij de sloop van het gebouw in hun straten en tuinen dwarrelt. Al maanden regent het volgens hen piepschuim, stof en glaswol.

18 reacties

 • Sandra

  3 jaar geleden
  Marco, noem jij dat zeuren van de omwonenden? En met een bloemetje of taartje pappen en nat houden? Zijn geen kleine kinderen en terecht dat men de krant heeft opgezocht nu nog een advocaat en een expert. Ooh ik geloof best dat het mooie appartementen worden maar daar hebben de omwonenden nu geen baad bij wel! Laat er maar eens een expert komen kijken wat dit allemaal met hun gezondheid doet en milieu. Tevens mis ik ook de netten een beter bedrijf had deze opdracht moeten uitvoeren. Tjonge jonge wat een puinzooi daar.
 • Titus

  3 jaar geleden
  Bij sloopwerkzaamheden kunnen netten worden aangebracht, die zodanig zijn dat er niet veel doorheen kan dwarrelen!  die werkplek is dan a.h.w.ware omwikkeld met dat spul. Vaak gezien op andere plaatsen . Waarom kan dat hier dan niet?  De kosten daarvoor zouden, denkelijk, minder zijn dan het uitgebreide  opruimen en schoonmaken, tot de riolen aan toe!!  
 • Marco

  3 jaar geleden
  Zo, aandacht gehad.Nu ophouden met zeuren,Waar gewerkt wordt vallen nu eenmaal spaanders.Het wordt vast een schitterend complex.Maar, de opdrachtgever kan de omwonenden inderdaad best wel een teken van goede wil tonen door een lekker taartje of mooi bloemetje te laten bezorgen.
 • Cees M

  3 jaar geleden
  Piepschuimkorrels kunnen schadelijk zijn: “Volgens marien bioloog Jan Andries van Franeker zijn de plastic deeltjes die nu aanspoelen niet allemaal even gevaarlijk. ,,Piepschuimkorrels zijn het ergst. Daar zitten meer chemische stoffen in, en omdat het zo licht is, waait het overal heen.”Bron: https://www.lc.nl/friesland/Ecologen-maak-haast-met-opruimen-plastic-bolletjes-24042178.html1
 • Fred Schuit

  3 jaar geleden
  Overigens heb ik nog nooit gehoord van bladzuigers, wel van -blazers.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.