Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Onder zelfstandigen voltrekt zich een ‘stille ramp’: ‘Ik betwijfel of men dat in Den Haag ook echt weet’

NIJMEGEN / ARNHEM - Onder kleine zelfstandigen voltrekt zich een stille ramp. Zzp’ers kunnen hun hoofd in de coronacrisis nauwelijks boven water houden. Geregeld vallen de eenmanszaken buiten de steunmaatregelen. 

13 reacties

 • Inge Lorist

  11 maanden geleden
  Wordt tijd dat na de praatjes de overheid nu ook iets doet of wordt dit ook een toeslagenaffaire????
 • KERKHOFF

  11 maanden geleden
  Hull, buiten hun schuld in de bijstand terecht zijn gekomen?? Bestaat dat dan? Is het niet zo dat je in principe zelf voor het inkomen verantwoordelijk bent? Het leven is vol risico's. En met die risico's moet men zelf omgaan. Je eigen gebrek afschuiven op een ander lijkt mij geen realistische gedachte.
 • g v.d. kolk

  11 maanden geleden
  In Den Haag weten ze vaak niet wat er speelt in het land. Vaak zijn ze in slaap gevallen of zitten ze maar te appen naar hun vrouw , vriend of vriendin.
 • Klaas de Houthakker

  11 maanden geleden
  Veel mensen zijn zzper geworden om meer geld te kunnen verdienen dan in loondienst. Nu zit het even tegen. Spijtig, maar kan gebeuren. Kwestie van goed met je geld omgaan, in goede en slechte tijden. Goede wake-UP call. Lesje in nederigheid.
 • A.L. van Bergen

  11 maanden geleden
  Ik ben het helemaal eens met null null! Bv dat hele drama over wel of niet op vakantie kunnen gaan dit jaar. Sommige mensen kunnen nooit op vakantie omdat ze daar te arm voor zijn! En die mensen hebben nooit geld voor leuke dingen of luxe. Dus nu hebben de geraakte ondernemers pech. Dat is heel klote voor hen maar daar heb je dus het vangnet van bijstand voor, in het ergste geval!

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.