Het verouderde Stadstheater Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Het verouderde Stadstheater Arnhem. © Erik van 't Hullenaar

Ondernemers zien nieuw Stadstheater Arnhem als vliegwiel voor economisch herstel van binnenstad na coronacrisis

ARNHEM Het nieuwe stadstheater van Arnhem kan het vliegwiel worden van economisch herstel van het centrum van de stad na de coronacrisis. 

10 reacties

 • OpsporingVerzocht

  2 jaar geleden
  Inderdaad, ben erg benieuwd welke ondernemers hier op zitten te wachten. De schouwburg van Nijmegen vraagt 4 miljoen maar daar gaat Arnhem nog even 20x overheen.
 • OpsporingVerzocht

  2 jaar geleden
  83 miljoen euro??? Alsof het niks is...dat moet de werkende man allemaal maar opbrengen terwijl hij er nooit van geniet.
 • jhu

  2 jaar geleden
  heeft dat niet meer te maken met andere interesses als met inkomen e.d.? Dat uw interesses wellicht op een ander terrein liggen wil niet zeggen dat mensen met een laag tot modaal inkomen niets hebben met theaterbezoek en anders-soortige voorstellingen, tenzij u onterecht meent namens mij en anderen te mogen spreken.
 • Adri Harkel

  2 jaar geleden
  Is er bij deze plannen ook gekeken naar de herbestemming van het Rembrandt Theater ?
 • Harry Laheij

  2 jaar geleden
  Geacht bestuur wat zijn de opbrengsten van de panden die nu door de diverse gezelschappen in gebruik zijn indien die omgetoverd worden tot mooie appartementen en wat zijn de opbrengsten voor de WOZ . Deze opbrengsten kunnen dan gekapitaliseerd worden ,zijn deze al begroot. Ik wacht met spanning uw antwoord af Harry Laheij Wat zijn de opbrengsten van de woz belasting

Arnhem e.o.