Het verouderde Stadstheater Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Het verouderde Stadstheater Arnhem. © Erik van 't Hullenaar

Ondernemers zien nieuw Stadstheater Arnhem als vliegwiel voor economisch herstel van binnenstad na coronacrisis

ARNHEM Het nieuwe stadstheater van Arnhem kan het vliegwiel worden van economisch herstel van het centrum van de stad na de coronacrisis. 

10 reacties

 • OpsporingVerzocht

  6 maanden geleden
  Inderdaad, ben erg benieuwd welke ondernemers hier op zitten te wachten. De schouwburg van Nijmegen vraagt 4 miljoen maar daar gaat Arnhem nog even 20x overheen.
 • OpsporingVerzocht

  6 maanden geleden
  83 miljoen euro??? Alsof het niks is...dat moet de werkende man allemaal maar opbrengen terwijl hij er nooit van geniet.
 • jhu

  6 maanden geleden
  heeft dat niet meer te maken met andere interesses als met inkomen e.d.? Dat uw interesses wellicht op een ander terrein liggen wil niet zeggen dat mensen met een laag tot modaal inkomen niets hebben met theaterbezoek en anders-soortige voorstellingen, tenzij u onterecht meent namens mij en anderen te mogen spreken.
 • Adri Harkel

  6 maanden geleden
  Is er bij deze plannen ook gekeken naar de herbestemming van het Rembrandt Theater ?
 • Harry Laheij

  6 maanden geleden
  Geacht bestuur wat zijn de opbrengsten van de panden die nu door de diverse gezelschappen in gebruik zijn indien die omgetoverd worden tot mooie appartementen en wat zijn de opbrengsten voor de WOZ . Deze opbrengsten kunnen dan gekapitaliseerd worden ,zijn deze al begroot. Ik wacht met spanning uw antwoord af Harry Laheij Wat zijn de opbrengsten van de woz belasting
 1. Arnhemse horeca gaat voor lunch onder terraswarmer: ‘Met vijf gasten op het terras zijn we al blij’
  PREMIUM

  Arnhemse horeca gaat voor lunch onder terraswar­mer: ‘Met vijf gasten op het terras zijn we al blij’

  ARNHEM - Met een lach en een traan omarmt de horeca in Arnhem noodgedwongen de beperkte openingstijden van het terras in de grillige lente in coronatijd. De uitbaters zijn al blij als ze mensen weten te verleiden tot een lunch onder de terraswarmer of een vroeg diner. Bij de grotere zaken is het verlangen groot naar een terras waar straks in de zon weer meer dan vijftig mensen mogen zitten. Zondag hopen ze op een klapper. ,,Verras je moeder met Moederdag met een terrasje.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

 2. Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede
  Play

  Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede

Arnhem e.o.