Wethouder Jan van Dellen tijdens het debat november vorig jaar over het discriminatierapport van professor Siebers van de Universiteit van Tilburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Jan van Dellen tijdens het debat november vorig jaar over het discriminatierapport van professor Siebers van de Universiteit van Tilburg. © Screenshot

Onderzoek: foutenfestival rond discriminatierapport Arnhem

ARNHEM - Ambtelijk en bestuurlijk amateurisme hebben ertoe geleid dat de gemeenteraad van Arnhem onjuist en onvolledig is geïnformeerd over een discriminatierapport.

4 reacties

 • A.M. BERBEN

  8 maanden geleden
  @ Frits Van der Velden: Het grote probleem zit niet in de inhoud van het rapport zelf maar in de wijze hoe het college van burgemeester en wethouders en wethouder VAN DELLEN hiermee vervolgens zijn omgegaan in de richting van de gemeenteraad. Dat handelen zou tot het aftreden van deze wethouder moeten leiden en wat overplaatsingen in de directies van de gemeente zelf en het vertrek van de gemeentesecretaris. Dat is hier het hele probleem en een behoorlijk groot probleem zelfs!
 • Frits Van der Velden

  9 maanden geleden
  John, wat een easy reply. Ken de zaak, lees de stukken voor je onzin uit.
 • Frits Van der Velden

  9 maanden geleden
  Waarom deze ophef, omdat het nu over 'de gemeente' gaat zo breed uitgemeten. Ik heb 49 mensen in dienst en neem ze aan op voorkomen en na proeftijd op kwaliteit qua werk. Bij mij 42 mannen en 7 vrouwen. Niks met achtergrond of leeftijd te maken maar met invulling van de functie. Houd eens op met dat profileren. Doe waar je goed in bent en laat jezelf zien en niet leiden door deze flauwekul.
 • John Bluhmen

  9 maanden geleden
  Als je nu niets klaar speelt in het bedrijfsleven, ben je uitermate geschikt om als ambtenaar te excelleren. Zorg er vooral voor dat je politiek geëngageerd bent, want dan kun je ook nog wethouder worden. En zo wordt Nederland op allerlei niveau’s bestuurd!

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.