Vreugde in het uitvak van Vitesse na de wedstrijd tegen Stade Rennes, die de Arnhemmers een punt opleverde. Die vreugde was vóór de pauze, mede door ongeregeldheden, ver te zoeken.
Volledig scherm
PREMIUM
Vreugde in het uitvak van Vitesse na de wedstrijd tegen Stade Rennes, die de Arnhemmers een punt opleverde. Die vreugde was vóór de pauze, mede door ongeregeldheden, ver te zoeken. © AFP

Ongeregeldheden rondom uitvak zorgen voor smet op sensationele wedstrijd van Vitesse in Frankrijk

RENNES/ARNHEM - In extremis veroverde Vitesse donderdagavond een punt in de Conference League-wedstrijd tegen Stade Rennes. Na een daverend voetbalspektakel kwamen de Arnhemmers als morele winnaar uit de bus. Toch blijft na het gelijkspel in Frankrijk bij sommigen een wrange nasmaak hangen, vanwege ongeregeldheden rondom het vak met bezoekende fans.

8 reacties

 • Rock Witten

  2 jaar geleden
  Ik was erg aangedaan toen ik al die rellen zag en vind dat er ,net als Tinus Timmerman, wat aan gedaan moet worden.
 • Tinus Timmerman

  2 jaar geleden
  3 punten aftrek en een boete voor de club? Wat kan de club eraan doen dat er malloten in deze maatschappij rondlopen. Daarbij kun je dus als (partijloze) relschopper de competitie beïnvloeden. Je gaat rellen bij een concurrerende club en deze club krijgt 3 punten straf en jouw club heeft daar profijt bij. Vaak zijn het zelfs geen voetbalsupporters maar gewoon vandalen die de sport gebruiken om te rellen. Dat er wat aangedaan moet worden is duidelijk maar pak dan de veroorzaker aan.
 • Paul David

  2 jaar geleden
  Vanaf heden alle wedstrijden zonder publiek. Zo gek zijn sommige maatregelen nog niet.
 • Rock Witten

  2 jaar geleden
  Op last van de Nederlandse regering zijn er geen supporters welkom in de stadions. Nederlandse clubs moesten in het buitenland spelen en supporters klimmen maar in een vliegtuig en gaan lekker bij elkaar in een uit-vak tekeer in een vol stadion onder het motto: in het buitenland wordt het virus niet verspreid? Lekker feesten en mekaar op de bek liggen bij een goal? Zonder mondkapjes? Niemand heeft het daarover in talkshows en zelfs de regering waarschuwt hier niet voor? Heel vreemd allemaal !!
 • petra damme

  2 jaar geleden
  gewoon geen uit fans meer toelaten. 3 punten aftrek , boete. ik vraag mijn af ,als ze thuis tv kijken ,slopen ze dan ook de boel ? of hebben ze weer te veel gesnoven?