Ongeval op de A325 in Arnhem-Zuid ter hoogte van het busviaduct Lange Akkers.
Volledig scherm
Ongeval op de A325 in Arnhem-Zuid ter hoogte van het busviaduct Lange Akkers. © Rijkswaterstaat

Ongeval met vier auto’s zorgt voor flinke vertraging in ochtendspits op A325 bij Arnhem

UpdateARNHEM - Verkeer op de A325 tussen Nijmegen en Arnhem moest donderdagochtend in de spits rekening houden met een vertraging die kan oplopen tot meer dan een half uur. Oorzaak was een ongeval in Arnhem-Zuid, waarbij vier auto’s betrokken waren. Tussen Elst en Arnhem-Zuid waren daardoor twee rijstroken enige tijd afgesloten.

6 reacties

 • Goh

  3 jaar geleden
  Ben je alleen op de wereld, of denk je niet na voor je een reactie schrijf. Alsof iedereen  wil of kan verhuizen om dichter bij het werk te gaan wonen. Denk oa aan werk partner, school kinderen en zo zijn er nog veel meer zaken waarom men mss niet wil/kan verhuizen.Maar wat zo typisch is dat diegene die reageren niet in de file staan. Zou haast zeggen jij hebt er toch geen last van, dus wat maak je je druk.
 • Frits

  3 jaar geleden
  Elco brengt juist wel begrip op en doet een heel nuttig voorstel om de fileproblematiek op te lossen.Als een deel van de mensen verhuist, of als een deel van de mensen die dat kan gaat flexwerken, dan is de fileproblematiek opgelost. Dat is veel effectiever dan al dat nutteloze asfalt dat er steeds bij komt (en niet werkt...).
 • Bas

  3 jaar geleden
  Het is niet slim om te reageren op dingen waar je geen verstand van hebt. Je bent iemand die geen begrip kan opbrengen voor andere mensen en de situatie waarin zij verkeren. Ik hoop dat je nog jong genoeg bent om hulp te zoeken, al vraag ik me af of een cursus empatie wel bestaat
 • Frits

  3 jaar geleden
  Dat klopt inderdaad. Als iedereen die thuis kan werken, of buiten de kantooruren kan werken dat ook daadwerkelijk zou doen, dan is het hele fileprobleem opgelost.Overigens ben ik het niet eens met uw eerste zin. Het is altijd mogelijk om op tijd op je werk te komen. Gewoon een kwestie van op tijd vertrekken en rekening houden met de vertraging die je gaat krijgen. Beter een half uur te vroeg dan vijf minuten te laat. 
 • Harry

  3 jaar geleden
  Bedankt dat je die andere 10-15% de schuld geeft, dan kan die andere 85% door blijven rijden.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.