Volledig scherm
PREMIUM
Lavalu uit Arnhem gaat na de release van haar nieuwe album ‘Midair’ op tournee langs Nederlandse theaters, onder meer in Arnhem (Musis), De Vereeniging (Nijmegen) en Hanzehof (Zutphen). © Jitske Schols

‘Onhippe’ loopbaanswitch blijkt voor Lavalu sleutel tot succes

VideoARNHEM - Zang en piano. Meer niet. ,,Zo onhip als het maar zijn kon”, realiseerde Lavalu zich, maar toch koos ze twee jaar geleden met haar album ‘Solitary high’ voor die nieuwe koers. Het bleek een succes. Nu is er opvolger ‘Midair’. 

‘Kamermuziek voor nu’, noemt de Arnhemse zangeres, muzikant en componist het genre waarmee ze vanavond in een uitverkocht TivoliVredenburg in Utrecht een theatertour door Nederland aftrapt. Woensdag 30 oktober staat De Vereeniging in Nijmegen op het programma en net als de twee voorgaande tours is Musis Arnhem (op 27 december) het sluitstuk.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.