Volledig scherm
PREMIUM
De entree van Oostappen Vakantiepark Arnhem. © DG

Onrust op Vakantiepark Arnhem: bewoners moeten tegen de zin van de gemeente plots verhuizen

ARNHEM - Op Vakantiepark Arnhem is onrust onder huurders van chalets ontstaan nu zij plotseling moeten verhuizen. Eigenaar Peter Gillis van de Oostappen Groep wil de vrijgekomen huisjes renoveren. De huurders keren niet terug, maar worden elders op het park onder gebracht. De gemeente Arnhem is het niet eens met deze handelswijze. 

Op 20 september te horen krijgen dat je op 23 september je chalet leeg moet opleveren. Het overkwam huurders van Vakantiepark Arnhem deze week. De gemeente Arnhem weet van de actie van Gillis en is het er niet mee eens.

,,Wij vinden dit verre van netjes. Wij hebben hier helaas maar beperkt invloed op, omdat het park niet ons eigendom is. Wel hebben wij de eigenaar een brief gestuurd waarin wij hem kenbaar maken dat we zijn handelswijze afkeuren.”

Quote

Kwetsbare mensen leven er zonder huurbe­scher­ming, waardoor de eigenaar van het park dit mag doen

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.