De entree van Oostappen Vakantiepark Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
De entree van Oostappen Vakantiepark Arnhem. © DG

Onrust op Vakantiepark Arnhem: bewoners moeten tegen de zin van de gemeente plots verhuizen

ARNHEM - Op Vakantiepark Arnhem is onrust onder huurders van chalets ontstaan nu zij plotseling moeten verhuizen. Eigenaar Peter Gillis van de Oostappen Groep wil de vrijgekomen huisjes renoveren. De huurders keren niet terug, maar worden elders op het park onder gebracht. De gemeente Arnhem is het niet eens met deze handelswijze. 

21 reacties

 • Els Weber-van Dreuten

  10 maanden geleden
  Niet de gemeente moet voor woningen zorgen maar de regering en de woningbouwverenigingen maar die worden weer uitgekleed door de regering.
 • Patries

  3 jaar geleden
  Weet je hoe dat komt? Internet. 
 • Wim

  3 jaar geleden
  Deze camping is eigenlijk geen camping meer. Maar meer een opvangputje van de gemeente Arnhem. Dat faciliteren en toestaan daar moet de gemeente Arnhem direct mee stoppen. En de campingbaas moet ook al die sociaal zwakke of Oost-Europese klanten weren. Alleen echte kampeerders voor 1 dag tot 4 weken. Geen kortetermijndenken meer.
 • Ik Ben het

  3 jaar geleden
  Nou, ga niet van mijn gespaarde centjes een duur midweekje er tussen zitten! Snap de eigenaar wel.
 • Titus

  3 jaar geleden
  Leuke reacties weer hiertussen, je zou ze wat doen! Al zouden sommige dingen op die parken niet moeten, je wil toch niet graag dakloos worden op zo,n korte termijn?  Dit is "overval" management!  Omdat er geen huurbescherming op zit daar, kan dit! Bewoners wisten dat uiteraard al, maar niet van dit plannetje, neem ik aan. 

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.