De toegang tot de parkeerplaats is geblokkeerd door een verzwaarde container.
Volledig scherm
PREMIUM
De toegang tot de parkeerplaats is geblokkeerd door een verzwaarde container. © Rolf Hensel

Oosterbekers kunnen eigen parkeerplaats niet op, verzwaarde kliko verspert doorgang

OOSTERBEEK - In het doorgaans zo rustige Rosandehoogte, een onder architectuur gebouwd woonwijkje in Oosterbeek, is een hooglopend conflict ontstaan over de gedeeltelijke afsluiting van een parkeerterrein met tien parkeervakken. Een groene, verzwaarde kliko zonder wielen en een stapel betontegels, pal onder de toegangspoort naar de parkeerplaats, verhindert de buurt al bijna twee maanden om hun auto daar te parkeren.    

15 reacties

 • Clemens De vries

  1 maand geleden
  Wat een getrut.. kliko plat leggen, tegels eruit, en weer doorrrr. Je laat je toch niet koeieneren door zo’n treurig figuur!
 • Fred Schuit

  1 maand geleden
  *slecht Ik bedoelde dus dat ik de regels van de VvE helemaal niet zo slecht vind. Beetje paternalistisch, maar heel logisch.
 • Gerrit Louter

  1 maand geleden
  Is er dan niemand met een auto met een trekhaak...? sleepkabel om de kliko en dat ding is zo weg...! en dan is het geen kwestie meer van wie het meeste panden en geld heeft....maar wie de langste adem heeft en die kliko iedere keer weer wegsleept....want iedere keer weer terug plaatsen kost veel meer tijd en moeite...!
 • Pim Willemsen

  1 maand geleden
  Hoofdelijke stemming doen in een extra vergadering en nieuw bestuur kiezen. Zo’n despoot wil je op die plek toch niet hebben? Wat doen mensen toch raar, als hun iets niet bevalt. Shoveltje erbij en hele inrit vrij maken?
 • Ton Ton

  1 maand geleden
  Het moet mogelijk zijn dat de overige leden een vergadering uitschrijven met een hoofdelijke stemming. Weg Gudden. En die Klilo? Die is toch zo weg. Bij Gudden voor de deur zetten, vol met tegels.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Dit rolletje gaat roofvogels langs de snelweg beschermen
  Play

  Dit rolletje gaat roofvogels langs de snelweg beschermen

 2. Kaag: Stikstofcrisis aanpakken, anders kunnen we niet bouwen
  Play

  Kaag: Stikstof­cri­sis aanpakken, anders kunnen we niet bouwen

Arnhem e.o.