Wethouder Jan van Dellen (links) en directeur Jeroen Herremans van Connectr geven uitleg bij een hypermoderne laadpaal van  het Arnhemse bedrijf Venema over de enorme groeikansen voor de markt van elektrisch aangedreven auto's, vrachtwagens en schepen.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Jan van Dellen (links) en directeur Jeroen Herremans van Connectr geven uitleg bij een hypermoderne laadpaal van het Arnhemse bedrijf Venema over de enorme groeikansen voor de markt van elektrisch aangedreven auto's, vrachtwagens en schepen. © Gerard Burgers

Op dit bedrijventerrein in Arnhem groeit het hart van de elektrische revolutie: ‘Tesla, BMW, ze komen hier allemaal langs’

ARNHEM - Het eerste Europese testlaboratorium voor elektrische vrachtwagens, bussen, auto's en in de toekomst zelfs schepen verrijst binnenkort in Arnhem. Op Industriepark Kleefse Waard IPKW aan de Westervoortsedijk worden de voorbereidingen getroffen voor een veld vol slimme laadpalen.

1 reactie

  • Karel Koning

    1 jaar geleden
    Groen op het IPKW terrein maar met grijze donkere wolken daar boven. Met de biomassa centrale van Veolia druist dit behoorlijk tegen wat men met het IPKW wil en voor ogen had. En het Arnhemse college en de provincie Gelderland komt pronkend weer in het nieuws als geldezels. Maar men wijst steevast dat de aangevraagde vergunningen correct zijn afgegeven aan Veolia. Als groen bedrijf zou je IPKW eigenlijk moeten vermijden!