Kamperen in Arnhem, op de Veluwezoom of in de Betuwe? Met een beetje hoede wil moet je nog een plekje kunnen vinden voor je tent.
Volledig scherm
PREMIUM
Kamperen in Arnhem, op de Veluwezoom of in de Betuwe? Met een beetje hoede wil moet je nog een plekje kunnen vinden voor je tent. © Getty Images/iStockphoto

Op vakantie in Arnhem en omgeving kan, maar wees er snel bij: ‘Het is hier gekkenhuis’

ARNHEM - Wees er snel bij, is het devies als je je vakantie in eigen land in Arnhem, op de Veluwezoom of in de Betuwe wil doorbrengen. Vol is vol is hier geen marketingtrucje.  ,,Het is een gekkenhuis.”   

 1. Zinderende hitte in Zuid-Europa, maar ook ideaal weer om vakantie te vieren in eigen land

  Zinderende hitte in Zuid-Europa, maar ook ideaal weer om vakantie te vieren in eigen land

  Er is zinderende hitte op komst voor sommige delen van Spanje en Portugal. De temperatuur kan volgens de meteorologen van Weerplaza in het binnenland oplopen tot 40 graden of meer. In Nederland wordt het komende weken niet tropisch warm, maar: ,,Slecht weer wordt het ook niet, want er staat droger weer dan normaal op het menu. Ideaal weer om lekker vakantie te vieren in eigen land", aldus meteoroloog Lennert Eijke.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Harde knallen, bange buurtbewoners: vuurwerk zorgt voor onrust in Arnhem
  Play

  Harde knallen, bange buurtbewo­ners: vuurwerk zorgt voor onrust in Arnhem

 2. Kippenkoning Hamza wil nieuw kippenrijk stichten
  Play

  Kippenko­ning Hamza wil nieuw kippenrijk stichten

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.