Gerrit Averesch is de nieuwe directeur van de afdeling Engineering en Automotive op de HAN. Daar is niet iedereen blij mee.
Volledig scherm
PREMIUM
Gerrit Averesch is de nieuwe directeur van de afdeling Engineering en Automotive op de HAN. Daar is niet iedereen blij mee. © Marc Pluim

Ophef op de HAN om nieuwe afdelingsdirecteur met conservatieve opvattingen

ARNHEM - De aanstelling van een nieuwe afdelingsdirecteur zorgt voor onrust op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Zijn conservatieve opvattingen over homoseksualiteit zouden medewerkers en studenten een gevoel van onveiligheid bezorgen.

69 reacties

 • Berend

  1 jaar geleden
  Sjakie en anderen, jullie houden mij terecht een spiegel voor. Het is lastig een discussie te voeren als je niet geheel op de hoogte bent van de achtergronden. Maar moet de vuile was echt in de krant buiten worden gehangen. Ik denk nu, een dag later, van niet. Of je het nu wel of niet eens bent met de benoeming van deze man. Dit is een interne aangelegenheid en het geeft, denk ik inmiddels, geen pas om dit via de krant te doen. Het is een zaak tussen management en medewerkers.
 • Joseph

  1 jaar geleden
  Welke info mis ik dan ? Just the facts, please!!
 • Joseph

  1 jaar geleden
  Wat is dan het probleem dat ik moet aannemen ? Dan weet ik waar het over gaat, nu doe je mee met een oncontroleerbare geruchtenstroom.
 • Joseph

  1 jaar geleden
  Je moet wel de juiste opvattingen hebben volgens een luidruchtige minderheid die tolerant zegt te zijn. De anonieme ondertekenaars moesten maar eens op de koffie bij die man, het valt vast reuze mee. Zolang zijn beleid goed is is er niets aan de hand. Dit is onder de gordel.
 • Batistuta

  1 jaar geleden
  Ik heb heel veel bedenkingen bij mensen die naar de vrijdagkerk gaan. Vanwege exact die opvattingen. Daar mag ik op grond van artikel 1 niets van zeggen. Racisme is dat dan. Deze man past zijn persoonlijke opvattingen ook niet toe in de praktijk (hoop ik). Als deze man om deze opvattingen uit zijn functie wordt gezet, moet dat ook met vele leden vd vrijdagkerk gebeuren. NB: ik heb veel tegen elk geloof en niets tegen homo’s
 1. Corona nekt opnieuw komst veteranen bij herdenking van Slag om Arnhem
  PREMIUM

  Corona nekt opnieuw komst veteranen bij herdenking van Slag om Arnhem

  Corona nekt opnieuw de komst van veteranen bij de herdenking van de Slag om Arnhem in september. ,,Zoals de situatie nu is met corona kun je ervan uitgaan dat er geen veteranen komen”, zegt voorzitter Roger Beets van de Stichting Airborne Herdenkingen. ,,Tenzij er toch nog versoepelingen volgen die hier verandering in brengen. Maar dat is zeer onzeker en hangt af van de situatie hier en in het Verenigde Koninkrijk.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Play

  LIVE | Songfesti­val Aftelshow

 2. De Vijverberg, the day after: rellen richtten flink wat schade aan
  Play

  De Vijverberg, the day after: rellen richtten flink wat schade aan

Arnhem e.o.