Volledig scherm
De achtkoppige Arnhemse band Mr. Weazley. © Al Hajem/Mr. Weazley

Opkomende Arnhemse band Mr. Weazley staat op Lowlands

ARNHEM - De Arnhemse band Mr. Weazley staat aanstaande zaterdag op Lowlands. Dat meldt de band op haar Facebookpagina. Mr. Weazley is een opkomende achtkoppige band die sinds 2017 aan de weg timmert. Met succes, nu ze zijn toegevoegd aan de line-up van het bekende festival in Biddinghuizen.

Lowlands is een van de grotere festivals in Nederland. Er is plek voor alle soorten muziek en er is naast bekende acts van over de hele wereld, plaats voor veelbelovende bands uit binnen- en buitenland.

Mr. Weazley

Mr. Weazley is het project van Benjamin Thode, de zanger. Hij woonde tot zijn elfde in Curaçao, verhuisde naar Nederland en kwam hier in aanraking met hiphop. Op latere leeftijd stond hij in clubs als rapper en hij is ook zanger geweest in een reggaeband genaamd Leeways.

Deze invloeden kun je nog steeds terugvinden in de muziek die hij met Mr. Weazley maakt. De band draait op hiphop- en reggae-invloeden, met de belangrijke toevoeging van afrobeat.

De band stond deze zomer ook op de Zwarte Cross en heeft naast Lowlands ook nog het Graceland Festival in Vierhouten en het Sint Rosa festival in Sittard op het lijstje staan in augustus.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.