Voorzitter Paul van Velp van de Kledingbank voor het voormalige graan- en zadenpakhuis aan de Veilingstraat. ,,Hier mogen we voorlopig blijven. Geweldig, maar permanente huisvesting is beter. Nu zitten in feite permanent op de schopstoel.”
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter Paul van Velp van de Kledingbank voor het voormalige graan- en zadenpakhuis aan de Veilingstraat. ,,Hier mogen we voorlopig blijven. Geweldig, maar permanente huisvesting is beter. Nu zitten in feite permanent op de schopstoel.” © Rolf Hensel

Opluchting bij Kledingbank Arnhem: organisatie toch niet dakloos

De Kledingbank hing de afgelopen maanden gedwongen verhuizing boven het hoofd. De organisatie moet wijken voor nieuwe woningen aan de Nieuwe Kade in Arnhem. Maar er is iets op gevonden.

1 reactie

 • Wil Kaap

  2 maanden geleden
  Heel goed dat de kleding bank een goed onderkomen krijgt. Zo belangrijk in deze tijd.
 1. Bedrijven protesteren tegen huisvesting Kledingbank en andere winkels op ‘laatste industriegrond Arnhem’
  PREMIUM

  Bedrijven proteste­ren tegen huisves­ting Kleding­bank en andere winkels op ‘laatste industrie­grond Arnhem’

  De Stichting Arnhemse Bedrijventerreinen (StAB) keert zich tegen de mogelijke komst van kleding-, voedsel- en spullenbanken en kringloopwinkel 2Switch naar bedrijventerrein Het Broek. De belangenorganisatie stelt in een brandbrief aan de gemeenteraad dat deze schaarse grond gereserveerd moet blijven voor industrie. De politiek krijgt het dringende advies een andere plek in de stad te zoeken.