Uitzicht op het hallencomplex van de voormalige steenfabriek 'Ariens Meijnerswijk' op Meinerswijk aan de Nederrijn in Arnhem Zuid vanaf het uitkijkpunt op de stuwwal van het noorden van de stad.
Volledig scherm
Uitzicht op het hallencomplex van de voormalige steenfabriek 'Ariens Meijnerswijk' op Meinerswijk aan de Nederrijn in Arnhem Zuid vanaf het uitkijkpunt op de stuwwal van het noorden van de stad. © Rolf Hensel

Opslagloods rond gigantisch Arnhems drugslab ontruimd

MultiStorage Arnhem in Meinerswijk stopt onmiddellijk met haar bedrijf na de vondst van een omvangrijk crystal meth-lab afgelopen donderdag aan de achterzijde van de hal van de onderneming. Dat maakt de beheerder van de opslag bekend. 

 1. Uitbarsting van levensvreugde strijkt uit het niets neer in Arnhem in coronatijd
  PREMIUM
  video
  25

  Uitbar­sting van levens­vreug­de strijkt uit het niets neer in Arnhem in coronatijd

  ARNHEM - De muzikale internationale flashmob van het lied Danser Encore (‘Wij dansen door') van de Franse muzikant en verbroederingsactivist Kaddour Haddani streek zondagmiddag plotseling neer in het stadshart van Arnhem. Uit het niets verschenen rondom het Land van de Markt zo’n honderd muzikanten en dansers die het lied in een Nederlandse vertaling brachten. ,,Het leven laat zich niet beknotten, samen zijn wij niet te stoppen. Want liefde overwint altijd.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. De brandweer rukt uit! Niet voor een brand, maar een kat op het dak
  Play

  De brandweer rukt uit! Niet voor een brand, maar een kat op het dak

 2. Máxima in tranen tijdens muzikale rondreis in Nederland
  Play

  Máxima in tranen tijdens muzikale rondreis in Nederland

Arnhem e.o.