Volledig scherm
PREMIUM
Luuk van Geffen © Wouter Jansen

Oud-wethouder SP Luuk van Geffen uit Arnhem roept zijn partij op tot zelfkritiek ‘zonder telkens naar anderen te wijzen’

ARNHEM - Voormalig SP-wethouder van Arnhem Luuk van Geffen roept zijn partij op tot zelfkritiek na de dramatisch slechte verkiezingsuitslag voor Europa. ‘We zijn verdomme geen jankerds die de schuld maar buiten onszelf blijven leggen', twittert hij.  Van Geffen krijgt veel positieve reacties op zijn oproep.

,,We hebben nu vijf verkiezingsnederlagen achter de rug", licht Van Geffen toe. ,,Dan word je zo langzamerhand moedeloos van de reactie van je eigen partij. Van de schuld buiten onszelf leggen. In plaats van dat je jezelf eens goed gaat afvragen wat er aan de hand is. Met de huidige strategie richt onze partij zich ten gronde. Erken dat en ga het anders aanpakken.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.