SP-leider Gerrie Elfrink in de sportschool. Op het Arnhemse stadhuis is de oud-wethouder nu de leider van de oppositie.
Volledig scherm
PREMIUM
SP-leider Gerrie Elfrink in de sportschool. Op het Arnhemse stadhuis is de oud-wethouder nu de leider van de oppositie. © Erik van 't Hullenaar

Oud zeer speelt nog in stadhuis van Arnhem, waar Gerrie Elfrink vooralsnog weinig klaarspeelt

ARNHEM - Het nieuwe stadsbestuur van Arnhem heeft er een half jaar op zitten en zijn eerste begroting gepresenteerd. Gaat het anders na de verziekte bestuurscultuur?

21 reacties

 • Dirk

  2 jaar geleden
  Als je het inmiddels jarenlange gescharrel ziet van dit stelletje is dit alles behalve een suggestieve verwijzing. 
 • Sunter

  2 jaar geleden
  Tijdens het vorig college is arnhem gestegen op de landelijk armoedeladder. En wie had armoedebeleid in portefeuille?? Juist.
 • Honorguy

  2 jaar geleden
  Je moet eens op Twitter kijken. Je kan met feiten de beweringen van Elfrink ontkrachten en dan gaat hij meteen in de persoonlijke aanval. Ik woon hier pas 5 jaar maar in die korte tijd kan ik zelfs zien dat Elfrink (en Manders ook wel beetje) de oorzaak is/zijn van de verziekte cultuur. In Rhenen, Amersfoort en Veenendaal heb ik nooit zulk laag gedrag gezien.
 • Laura

  2 jaar geleden
  RikC toch echt is dhr Elfrink zelf degene die het voor zichzelf heeft verziekt door zijn enorme Calimero gedrag en ronduit onbeschofte uitlatingen naar andere partijen en burgers die een andere hebben. Daarnaast loop jij hem flink de lucht in te prijzen vanwege zijn luchtkastelen die met gemeenschapsgeld zijn betaald! Alle projecten kwamen duurder uit dan voorspeld.
 • Artois

  2 jaar geleden
  Zou wel mooi zijn als het huidige college op armoedebeleid eenzelfde prestatie zou kunnen bieden als het vorige college.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Mark moet na zijn huis ook zijn dumpzaak verkopen: 'Spaarpotje is leeg'
  Play

  Mark moet na zijn huis ook zijn dumpzaak verkopen: 'Spaarpotje is leeg'

 2. Mooie beelden: bedevaart op 1,5 meter afstand
  Play

  Mooie beelden: bedevaart op 1,5 meter afstand

Arnhem e.o.