Staatssecretaris Raymond Knops (rechts) en Arnhems wethouder Cathelijne Bouwkamp laten zich bijpraten door Gelders gedeputeerde Jan Markink over de nieuwbouw van de provincie Gelderland.
Volledig scherm
Staatssecretaris Raymond Knops (rechts) en Arnhems wethouder Cathelijne Bouwkamp laten zich bijpraten door Gelders gedeputeerde Jan Markink over de nieuwbouw van de provincie Gelderland. © DG

Overheden werken in Arnhem samen aan groene, leefbare binnenstad

ARNHEM - Rijk, provincie en gemeente slaan de handen ineen om de komende tien jaar in Arnhem vastgoed van de overheid te verduurzamen en de leefbaarheid in de stad te vergroten. Dat laatste geldt met name het zogenoemde Bestuurskwartier in het zuidoosten van de binnenstad. 

8 reacties

 • bartmo

  3 jaar geleden
  Een farce. In de ene hand een bijl en in de andere een kwast met groene verf. Kan die Markink niet weg? Voor het te laat is met groen Gelderland.
 • Klaas1

  3 jaar geleden
  Elektrisch is niet groen. Je legt het afval vuil met het opwekken ergens anders neer. Je moet het zo zien, ik zet aggregaat in jou huis met een kabel naar mijn huis en dan ga ik pronken met groen zijn.
 • Dion

  3 jaar geleden
  Vergeleken met Nijmegen heeft Arnhem nog altijd de elektrische bus die echt groen is!En verder de mooie singels met parkjes en fontijnen ipv lelijke kunstwerken overal en geklieder met verf.
 • wil

  3 jaar geleden
  stelletje hobbyisten. Inderdaad heren in het nette pak die weer mooie opdrachten aan aannemers gunnen. En dit terwijl de gemeente als armlastig wordt betiteld. Besteed maar eens meer zorg aan de WMO en jeugdzorg. Daar moet op bezuinigd worden in verband met tekorten. En dan nog de idioterie om te pitchen voor het songfestival in 2020. Een groot lachertje.
 • Klaas1

  3 jaar geleden
  Duurzaam, groen, klimaat  kreten om veel geld bij mensen uit de zak te kloppen. Voor jaren terug was Arnhem tot de groenste stad van Europa uit geroepen. Het koste toen een paar lieve duiten maar toen hadden de bestuurders ook hun hapje, reisje  en drankje en een beker voor in de prijzenkast. Waar is dat groen gebleven?

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.