De politie in het Musispark.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie in het Musispark. © Politie Arnhem-Noord

Overlast in Arnhems stadspark: Burgemeester Marcouch wil meer geld voor handhaving

ARNHEM - ,,Het Musispark is voor iedereen. Overlast van drugsdealers en -gebruikers accepteren we nergens in Arnhem en dus ook niet in het prachtige park bij Musis.” 

11 reacties

 • MBD

  1 jaar geleden
  Het is landelijk.Ook in dorpen zitten groepen hangjeugd die dronken en onder invloed dingen vernielen en lawaai maken.Politie en handhaving doen niets anders dan waarschuwen.Het wordt tijd dat we in dit land gaan aanpakken.We beginnen te verloederen.
 • Kompai

  1 jaar geleden
  Steekpartij hier..schietpartij daar, junkies, overlast, drugs en dan meer handhaving??!! Overheid...justitie...geef gewoon eens een wat langere straf he. Misschien helpt dat, weet het niet hoor maar wij als normale burger hebben last van dit en blijven weg uit het wat ooit zo mooi park was.
 • Arnhemmer1971

  1 jaar geleden
  De oorzaak dat mensen daar zitten moet aangepakt worden. Geef ze elders een plek en bied hulp. Dit is dweilen met de kraan open.
 • rob

  1 jaar geleden
  De welbekende rosse buurt was een bron van dealers junks etc naar moest dicht en dan hebben we t al over pak em beet 30jaar t onderwerp toen nu nog steeds dezelfde ellende overal dus heeft niks teholpen , wel nostalgie onder die noemer om zeep geholpen ....ach ja
 • Veelen

  1 jaar geleden
  Jaren geleden waren er ook veel problemen, toen stond Lauwersgracht vol tentjes van junks enz. Dat is als ik het mij goed herinner door de politie schoongeveegd en blijvende controle tot een paar jaar geleden.Het wordt nu steeds erger, na de actie van afgelopen zaterdag zie je het nu alweer snel vollopen met van alles en nog wat. Ik pleit voor een samenscholingsverbod en meer controle.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.