Verkeersdrukte rond een evenement in GelreDome. De prijs voor parkeren op het stadionterrein is verhoogd om opstoppingen rond de Batavierenweg te voorkomen.
Volledig scherm
PREMIUM
Verkeersdrukte rond een evenement in GelreDome. De prijs voor parkeren op het stadionterrein is verhoogd om opstoppingen rond de Batavierenweg te voorkomen. © Rolf Hensel

Parkeren bij GelreDome in jaar tijd drie keer zo duur, toptarief moet files rond stadion voorkomen

ARNHEM - Parkeren op het terrein van GelreDome in Arnhem is fors duurder geworden. Bezoekers die vanavond voor een kickboksevenement met Badr Hari de auto voor de deur van het stadion willen parkeren, moeten daar 30 euro voor neertellen. Vorig jaar was dat nog een tientje.

6 reacties

 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  Het foute volk wat op zo'n vechtsportfestijn afkomt kan echt wel een paar tientjes betalen. En anders houden ze de schijn wel hoog met hun gepimpte patserbakken. En anders pakken ze toch gewoon de bus?
 • Jan Nuvens

  2 maanden geleden
  Naar een kick box wedstrijd gaan zou hoe dan ook zwaar financieel moeten worden afgestraft, kansloze sport voor patsers en proleten.
 • Ronald Brander

  2 maanden geleden
  24 uur parkeren voor 30 euro valt mee toch?. Het evenement is morgen 8 oktober....
 • Robin Opschoor

  2 maanden geleden
  "Bezoekers die vanavond voor een kickboksevenement met Badr Hari de auto voor de deur van het stadion parkeren, moeten daar 30 euro voor neertellen". Neehoor die komen voor niks.
 • A. Van der mast

  2 maanden geleden
  Wat heeft dit te maken met corona of wat dan ook,het is gewoon geld uit de zak kloppen bij mensen die in jou stadion willen komen,wat een gelul meneer van der Bunt

In samenwerking met indebuurt Arnhem