Volledig scherm
Paul Koster (midden) kijkt toe hoe Airborne-veteraan Little Joe het wedstrijdshirt van Vitesse-aanvoerder Guram Kashia krijgt na de Airborne-wedstrijd in 2015. © Rolf Hensel

Paul Koster vertrekt als voorzitter Supportersvereniging Vitesse

ARNHEM - De Supportersvereniging Vitesse (SV) moet op zoek naar een nieuwe voorzitter. De huidige preses, Paul Koster, neemt aan het einde van het voetbalseizoen afscheid. 

‘We zijn allemaal passanten (...) Ik voel dat nu mijn tijd is gekomen om afscheid te nemen en de weg vrij te maken voor nieuwe mensen’, stelt Koster op de website van de SV. 

Betrokken en zeer actieve voorzitter

De Arnhemmer is al tien jaar actief in het bestuur van de vereniging. Hij volgde vier jaar geleden Stef ten Thij op als voorzitter. Het bestuur van de supportersclub, die zo’n 3.000 leden telt, beraadt zich op een opvolger voor Koster, die op 1 juni afzwaait. 

De voorzitter wordt bedankt voor zijn ‘tomeloze inzet’ door het bestuur. ‘Met Paul vertrekt een betrokken en zeer actieve voorzitter met een groot Vitesse-hart’. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.