Een controle, ruim een jaar geleden, op permanente bewoning op Vakantiepark Arnhem
Volledig scherm
PREMIUM
Een controle, ruim een jaar geleden, op permanente bewoning op Vakantiepark Arnhem © DG

Permanent wonen op Vakantiepark Arnhem over jaar verboden

ARNHEM - Permanente bewoning van chalets en huisjes op Vakantiepark Arnhem - gelegen pal langs de A12 in Schaarsbergen - moet over een jaar helemaal voorbij zijn. De gemeente wil dat de huidige bewoners in de loop van 2021 vertrekken.

30 reacties

 • JudgeJeanine

  2 maanden geleden
  Ik ken ze ook die hun grote huis verkochten (was afbetaald) en op zo'n park gingen wonen. Ze wonen er nu nog en doen het gewoon omdat het kan en leuk is.  Adresje bij de kids nemen en het is geregeld.
 • nelb

  2 maanden geleden
  Dit zijn typisch situaties die je in de kiem moet smoren en gelijk moet aanpakken...Die huisjes zijn voor bijstandsmoeders en hun kinderen bedoeld om er in de zomer ook eens tussenuit te gaan...zij zijn nu gedwongen het hele jaar op hun flatje te blijven zitten.
 • Aad

  2 maanden geleden
  Ik las net dat er 2 verslaggevers van het park zijn geslagen en met de dood bedreigd. Ze moesten onder het ontvangen van klappen de beelden verwijderen en gaan nu aangifte tegen de eigenaar en 3 kornuiten doen.
 • Uw Buurman

  2 maanden geleden
  Woonbeleid is de afgelopen 10 jaar gedecentraliseerd geweest geweest.Hoeveel er lokaal wordt bijgebouwd werd dus vooral door de lokale politiek bepaald en een beetje gehinderd door bijvoorbeeld absurde stikstofnormen.Helaas is een hoge WOZ een middel om meer belasting te heffen, en ook het verkopen van grond een lucratieve inkomstenbron van lokale overheden.Vooral in geldhongerige (linkse) steden zie je dat er daarom ook veel minder is bijgebouwd dan tijdens de periode dat er centraal beleid gevoerd werd. Woningschaarste is een ambtelijk verdienmodel.
 • KNijmegenaar

  2 maanden geleden
  Wellicht verwacht hij een vorstelijke bijdrage van de gemeente Arnhem om die mensen weg te krijgen?

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Actie sportscholen: stilzitten is geen optie, wij moeten open
  Play

  Actie sportscho­len: stilzitten is geen optie, wij moeten open

 2. Vrouw zwaargewond bij schietpartij in Didam
  Play

  Vrouw zwaarge­wond bij schietpar­tij in Didam

Arnhem e.o.