Operatiekamer in Arnhem. Archieffoto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Operatiekamer in Arnhem. Archieffoto ter illustratie. © Erik van 't Hullenaar

Personeel operatiekamers Zevenaar nodig om zieke collega's Arnhem te vervangen

RIJNSTATE en coronaARNHEM / ZEVENAAR - Alle operatiekamers van het Rijnstate Ziekenhuis in Zevenaar zijn per direct gesloten. Alle beschikbare personeel van de OK's gaat naar het ziekenhuis in Arnhem. Daar is grote behoefte aan hulp doordat personeel is uitgevallen door het coronavirus. 

12 reacties

 • E.W. Megens

  2 jaar geleden
  Wie gaat de Zevenaarse tandarts vervangen die kort geleden, plotseling door zeer ernstige gezondheidsproblemen getroffen, onmiddellijk zijn praktijk heeft moeten sluiten en definief is gestopt. Alle afspraken zijn afgezegd, een vervanger die binnen afzienbare tijd zijn praktijk gaat overnemen is door het grote Nederlandse tandartsen tekort (is ook een politieke keuze geweest) is er niet. Nu zitten  naar schatting 1000-1500 Zevenaarders met de gebakken peren, ze hebben van de ene op de andere dag geen tandheelkundige zorg meer.   
 • Kees000

  2 jaar geleden
  Zo lang Nederland asiel zoekers belangrijker vind dan hun eigen inwoners moeten ze blijven bezuinigen op onze gezondheidszorg het geld moet toch ergens vandaan komen.
 • jhu

  2 jaar geleden
  het feit dat er een beroep wordt gedaan op de inzet i.v.m. de vele Corona-patiënten doet niet ter zake? Daarnaast is de privatisering van de gezondheidszorg het probleem, dat dit niet geleid heeft tot kostenbesparing maar tot noodzakelijke bezuinigingen op de overheidsbijdrage is ondertussen wel duidelijk. Het neoliberalisme in combinatie met een sterk stijgende zorgvraag....
 • Harry

  2 jaar geleden
  Had het toch al, wij wijken tegenwoordig uit naar Slingeland in Doetinchem. Traject is daar al lang gestart terwijl ze in Arnhem nog geen indicatie kunnen geven van het eerste gesprek.
 • Harry

  2 jaar geleden
  Laten we het zo zeggen, OK's in Zevenaar doen planbare zorg. Dat kan je uitstellen als er ergens anders prioriteiten zijn.Dat je het later dan weer dubbel terugkrijgt is een andere zaak.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.