Verzorgingscentrum Vreedenhoff in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Verzorgingscentrum Vreedenhoff in Arnhem. © Gerard Burgers

Personeel Vreedenhoff lichtte zelf inspectie in: 'We zijn doodmoe'

ARNHEM - Het personeel van zorgcentrum Vreedenhoff in Arnhem trok de afgelopen anderhalf jaar veelvuldig aan de bel over de kwaliteit van zorg in dit woonzorg-centrum aan de Esperantolaan.  

23 reacties

 • piece

  2 jaar geleden
  Het is wel duidelijk wie al die duimpjes omlaag geven op mijn reacties, toch jammer men wil het niet onder ogen zien en dat al zoooh lang. Ja zelfreflectie is het juiste woord. Einde reacties, personeel samen hou je taai en samen sta je sterk en je weet van jezelf wel of je functioneert of niet.
 • piece

  2 jaar geleden
  Zelfreflectie? Daar moet de Dikke van Dalen bijgehaald denk ik.Bye the way, Dhr / mevr burgers de bewoners hebben het zo fijn dat het in de krant komt. En aan uw reactie/ zins opbouw en woorden net als bij Eddie hoe weet u dat de OR goed gesprek en medewerking verleend? En hoe weet u van het rapport in Mei?U werkt er en niet? Apart dan dat u zo reactie geeft en over de achterban, u weet vlgs mij vrij veel af van het reilen en zeilen. En zaken die gespeeld hebben???Ja, erg belangrijk voor inspectie zodat men weet hoe niet alleen het personeel functioneert maar ook de managers.Juist van belang.
 • eddiehome

  2 jaar geleden
  Volgend mij worden er duimpje gegeven op berichten waar je het wel of niet mee eens bent. Krant lezen of aan de slag gaan. Ik weet niet of ik iets bij Vreedenhoff kan betekenen werk er zelf niet. Kijk alleen vanuit mijn positie van onze eigen OR waar ik het personeel en directie vertegenwoordig. Ik zie bij de Or van Vreedenhoff geen enkel medewerking. Als ik dan ook nog hoor dat het vertrouwen word opgezegd zonder daar ook naar 1 moment men hun achterban over gecommuniceerd te hebben. Dit wil toch al genoeg zeggen. Hoe denken ze hiervoor steun van de achterban te krijgen. 
 • piece

  2 jaar geleden
  Als u de reacties goed leest wordt dit zeker als reacties gegeven, het kan namelijk nooit zo zijn dat je iedereen niet goed functioneert, onmogelijk!! Ik denk dat merendeels met hart en ziel werken en ook met plezier voor de bewoners zorgen gelukkig!!! Ik denk maar zo als je het niet naar je zin hebt zoek je een andere baan toch? Het gaat om wat de inspectie meldt  en zal merendeels met te weinig personeel te maken hebben schat ik zo in. Nee hoor de meeste werken lijkt mij met hart en ziel voor de bewoners. Anders zoek je wel wat anders.Ga zo door de ouderen verdienen het!!
 • piece

  2 jaar geleden
  Dat verdiepen in de dossiers is dus een mooie klus voor voor de inspectie. En wat naief van u om te denken dat je in Ned niet zomaar wordt ontslagen, nou wel op VH, als je het met een klein dingetje niet eens bent wordt het werken in veel bekende gevallen al je om welke reden men ook bedenkt (verzint/ onwaar is), je ontslag krijgt onterecht. Ach dat is al 10 jr zeker zo helaas. Het schild ( tehuis) kan er ook wat van. Op naar het uitspitten van dossiers en onverwachts binnen vallen. 

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig
  Play

  Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig

 2. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

Arnhem e.o.