Peter en Nancy van Die.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter en Nancy van Die. © Erik van 't Hullenaar

Peter zag hoe zijn hondje werd aangevallen door pitbull: ‘Lola had wel dood kunnen zijn’

Tijdens een wandeling in Park Klarenbeek werd het hondje van Peter en Nancy van Die aangevallen door een loslopende vechthond. ,,Het was vreselijk. Het beest liet niet los. Lola had wel dood kunnen zijn.”

20 reacties

 • Daan van Ommen

  1 week geleden
  Ik snap niet waarom mensen nog dit soort honden willen...... Als het misgaat gaat het vaak ook goed mis. In duitsland betaal je gewoon E 1500 hondenbelasting per jaar voor dit soort honden, moet je een cursus gedaan hebben, is er aanlijn plicht en moet je tuin voldoende omheind zijn. Misschien ideetje voor Nederland.
 • Sylvia Hendriksen

  3 weken geleden
  Schreeuwen heeft geen zin, hoewel ik het wel begrijp! Maar door het schreeuwen worden de honden alleen maar meer opgejut. Dat is binnen een roedel ook zo: reuen vechten met elkaar en teven rennen luid blaffend op en neer om ze op te jutten. Maar ik begrijp niet waarom mensen met dat type hond niet gewoon een muilkorf aan doen. Dan is het probleem al voor het grootste deel opgelost toch?!
 • Steven Boersma

  3 weken geleden
  Is ons hondje ook overkomen. Uit het niets werd zij aan gevallen door een Stafford. Deze nam ons hondje in de bek en wilde er mee vandoor. Gelukkig zat mijn hond aan de riem. Hard schoppen en schreeuwen hielp, de Stafford ging er van door! Gevolg, onze hond had verschillende inwendige bloedingen, die gehecht moesten worden en daarvoor bij de artsenpraktijk moest blijven( observatie). Het baasje van de Stafford had geen overwicht. Gelukkig heeft ze de schade keurig betaald ( plm €300).
 • G.A Van petersen

  3 weken geleden
  Dat soort kleine hondjes zijn het gevaarlijkste die er zijn.ze brengen de eigen omgeving in gevaar door heel irritant naar alles en iedereen om zich heen te keffen/blaffen
 • G.A Van petersen

  3 weken geleden
  Tussen het "Park Klarenbeek"en de wijk Geitenkamp ligt nog een hele wijk "monnikenhuizen". waarom gelijk "de geitenkamp"er bij betrekken?ze krijgen al genoeg verkeerde aandacht. bedankt Karin M

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.