Volledig scherm
© Erik van 't Hullenaar

Plan voor meer snelfietspaden rondom Arnhem

HUISSEN - Twee nieuwe snelfietspaden moeten het aantrekkelijker maken voor inwoners van Huissen en Elst om de fiets te pakken als ze naar Arnhem gaan. Het is de bedoeling dat mensen voor ritjes tot 10 kilometer veel vaker de auto laten staan en de fiets pakken. Ook zou er een nieuwe route van Oosterbeek door Arnhem naar Westervoort moeten komen. 

17 reacties

 • J.H. Janssen

  2 jaar geleden
  Snelfietspad?? Zolang die rare lus in ressen er in zit ( nog levensgevaarlijk ook) is het wat mij betreft geen snelfietspad.Dat geldt tevens voor de doorgang door Lent waar de fietser talloze gevaarlijke wegen over moet steken.Dan is daar sinds vorig jaar de situatie bij LIV bij gekomen. Daar parkeren op een mooie dag de automobilisten langs het fietspad. Ben al een paar keer bijne tegen een zomaar openzwaaiende autodeur aan geknalt. Handhaven ho maar. Niemand kijkt er naar om en de eigenaar van LIV vind het blijkbaar ook wel best! Hoop dat er dit jaar een fatsoenlijke afsperring komt!!
 • Wim

  2 jaar geleden
  Geen nieuwe fietspaden zonder opgeven van bestaand wegdek. Het krioelt van de busbanen, wandel-fietspaden en spitsstroken. En er komt alleen maar meer bij, voor meer, ja meer wat? Eerst ook minder, dan weer wat erbij. Dus geen natuur opofferen, geen nodeloos complexe verkeerspleinen, duizenden lijnen op het wegdek, ontelbare borden en verkeerslichten. Maar eenvoud en minder. Daar is fietsen i.p.v. autorijden toch voor bedoeld? Ook goed voor onze portemonnee.
 • Sandra

  2 jaar geleden
  Ja ik lees dat de gemeente veel plannen heeft, maar zie weinig uitvoering schiet niet echt op zo.Veel gebabbel weinig ondernomen.
 • Wim

  2 jaar geleden
  Hopelijk gaat dit niet ten koste van de natuur. We hebben al zoveel extra busbanen, spitsstroken en snelwegen. Geen efficiënt gebruik van schaarse ruimte. Nederland is vol gebouwd en te sterk geasfalteerd. Het moet slimmer, zonder burger en autootje pesten. Meer gedeelde ruimte, lagere snelheden, minder asfalt, lagere onderhoudskosten.
 • WijzeUitHetOosten

  2 jaar geleden
  geen wegenbelasting betalen maar wel eisen stellen.....

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig
  Play

  Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig

 2. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

Arnhem e.o.